Translate

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

ENERGON POWER στην καλύτερη τιμή




Το ENERGON POWER είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο δεν αποτελεί φάρμακο,δεν χρησιμοποιείται για θεραπευτικές αγωγές , προλήψεις κλπ.

Δεν υποκαθιστά την ισορροπημένη διατροφή

Είναι ένα προιόν πρωτοποριακό διότι κατ'αρχήν δεν είναι σε χάπια είναι σε σπρέυ για να παίρνετε ενέργεια , δύναμη, αντοχή και ευεξία

Μέχρι πέντε ψεκασμούς στο στόμα μέσα κάτω από την γλώσσα
κατά προτίμηση σας κάνουν τούρμπο

Σας δίνει την δυνατότητα για πέντε ψεκασμούς την μέρα για ενάμιση μήνα στα 30 ml

Τί έχει μέσα ;
Είναι σε σπρέυ για να απορροφάτε αμέσως πάει αμέσως μέσα στην κυκλοφορία του αίματος

Απορροφάτε έως και 95-96% δίνει ενέργεια

Το ENERGON POWER  έχει βασιστεί στα πρότυπα των τροφών του στρατού του Με γάλου Αλεξάνδρου για να έχει ενέργεια 

Εχει μέσα βιταμίνη B1, B5, B12, C, D3

Μηλικό οξύ

Κιτρικό Ψευδάργυρο

Πικονιλικό Χρώμιο χτίζει μυική μάζα
Το χρώμιο είναι ένα δημοφιλές συμπλήρωμα για όσους θέλουν να χτίσουν μυ ή να χάσουν βάρος. Οι bodybuilders και οι αθλητές παίρνουν χρώμιο για να βελτιώσουν την απόδοση και να αυξήσουν την ενέργειά τους καθώς και να αυξήσουν την μυική τους μάζα

Βότανο Ασερόλα ή acerola είναι ένας καρπός πλούσιος σε βιταμίνη C, 65 φορές περισσότερο από το πορτοκάλι, ισχυρό αντιοξειδωτικό και με αντιγηραντική δράση.
Επίσης δρα σαν αποτοξινωτικό και σαν αντι-ισταμινικό κατά των αλλεργιών. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθάει στο να μην εμφανιστεί έρπης.
Ουβικινόνη ή αλλιώς Υδατοδιαλυτό Q10  το οποίο είναι μεγάλο μόριο το οποίο μεταφέρει άτομα υδρογόνου και έχει σχετικά μεγάλη κινητικότητα.  Παίζει σημαντικό ρόλο στην αναπνευστική αλυσίδα των κυτταρών, η οποία είναι σημαντική για την υγεία μας και είναι μία από τις κύριες μεταβολικές διεργασίες που συντελούνται στον οργανισμό μας. Επίσης το Q10 παίζει σημαντικό ρόλο στη μετατροπή των τροφών σε ενέργεια.  Όταν προσλαμβάνουμε τροφή μέσω του μεταβολισμού μας μετατρέπονται οι πρωτεϊνες, οι υδατάνθρακες και τα λιπίδια σε γλυκόζη, αμινοξέα και λιπαρά οξέα. Το συνένζυμο Q10 παίζει σημαντικό ρόλο στην τελευταία αυτή μετατροπή. Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντική βιολογική δραστηριότητα και το Q10 είναι απαραίτητο. Το συνένζυμο αυτό δρα στα μιτοχόνδρια όπου συντελείται η μετατροπή. Η άμεση συσχέτιση της παραγωγής ενέργειας με το συνένζυμο Q10 σημαίνει ότι ιστοί και μύες με μεγάλες ανάγκες ενέργειας όπως το μυοκάρδιο απαιτούν μεγάλες ποσότητες Q10.