Translate

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

OneTwoSlim Μη χειρουργική αφαίρεση λίπους από την κοιλιά και τις πλευρές


https://plaza24.gr/adynatisma-evexia-spa/

    Εξαλείφει από τον οργανισμό το επικίνδυνο «εσωτερικό» λίπος
    Μειώνει την ποσότητα του υποδόριου λίπους
    Βελτιώνει το μεταβολισμό

    Μπλοκάρει την απορρόφηση των γρήγορων υδατανθράκων
    Εξαλείφει τις τοξίνες, καθαρίζει τον οργανισμό
    Μειώνει το αίσθημα της πείνας

Το λίπος στις πλευρές και την κοιλιά - δεν είναι μόνο ένα αισθητικό πρόβλημα, είναι άμεσος κίνδυνος για την υγεία σας! Στην περιοχή της κοιλιάς βρίσκονται τα πιο σημαντικά όργανα: το αναπαραγωγικό, το συκώτι, τα νεφρά, τα έντερα - και χρειάζονται προστασία. Για αυτό και υπάρχει ένα στρώμα λιπιδίων, το οποίο σχηματίζεται από λιπώδη κύτταρα. Και όταν η κοιλιά παίρνει το λίπος, α κύτταρα ανεξέλεγκτα μεγαλώνονται και αρχίζουν να αποσπάσουν τα σκάφη, καλύπτουν το λεμφικό και την κυκλοφορία του αίματος, την πρόσβαση θρεπτικών ουσίων στα εσωτερικά όργανα, που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές ασθένειες.

OneTwoSlim ενεργοποιεί μεταβολικές
διεργασίες στο σώμα, με αποτέλεσμα όλο το περίσσειο λίπος από την τροφή απαλάσσεται, παραλείποντας να αφομοιώσει. Και τότε το σώμα αρχίζει να επεξεργαστεί ενεργά το «αποθεματικό λίπος έκτακτης ανάγκης» - πρώτα, το εσωτερικό λίπος, που εγκαταστάθηκε στα όργανά σας, και στη συνέχεια το υποδόριο λίπος.
Χωρίς διατροφικούς περιορισμούς
Χωρίς αθλητισμό
Χωρίς παρενέργειες
Είναι οφέλη για την ασφάλεια και την υγεία
Χωρίς χημικές λιποδιαλύτες

Εγγυημένο αποτέλεσμα της λιποαναρρόφησης

L-καρνιτίνη

Θα επιταχύνει το μεταβολισμό και ενεργοποιεί τη διαδικασία της καύσης λίπους και την επεξεργασία της σε ενέργεια, κάνει την πρόληψη νέων λίπους. Εμπλουτίζει τα κύτταρα με οξυγόνοκαι αυξάνει σημαντικά την λειτουργικότητα.

Ιβίσκος

Περιέχει μεγάλη ποσότητα χρωμίου και το ασκορβικό οξύ, καθώς και το υδροξυκιτρικό οξύ. Για 4 φορές Βοηθά να επιταχύνει την πέψη των τροφών, έχει ήπιες καθαρτικές και διουρητικές ιδιότητες, καθαρίζοντας το σώμα από τις τοξίνες

Το πράσινο τσάι

Περιέχει πολυφαινόλες, που συμβάλλουν στην ενίσχυση της μεταφοράς θερμότητας στο σώμα λόγω της επεξεργασίας λίπους. Μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, και καταστέλλει το αίσθημα της πείνας. Αποσύρει το πλεονάζον υγρό από το σώμα με γρήγορη εξάλειψη από τα οιδήματα.
Και επίσης

    Cambogia Garcinia
    Τα μούρα Goji
    Guarana και ψευδάργυρος

    Είναι αναγκαίοι για την διατήρηση του δραστήριου τρόπου ζωής και τη συγκέντρωση, επειδή η κόπωση διεγείρει την υπερβολική όρεξη, η οποία είναι η κύρια αιτία της εναπόθεσης λίπους στο σώμα

Περισσότερα για αδυνάτισμα κλικ ΕΔΩ