Translate

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Ανιχνευτές πλαστών χρημάτων στην καλύτερη τιμή


http://plaza24.gr/?subcats=Y&pcode_from_q=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=%CE%A0%CE%9B%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%A9%CE%9D&dispatch=products.search

  Μηχανήματα Ανιχνευτές Γνησιότητας Χαρτονομισμάτων αξιόπιστα 100% για να γίνει σωστός έλεγχος 

Έχουν την δυνατότητα ελέγχου Ελληνικών και ξένων χαρτονομισμάτων, Ευρώ, Δολάρια κ.λ.π., κάνουν έλεγχο Πιστωτικών Καρτών με την βοήθεια της μαγνητικής κεφαλής, ελέγχει διαβατήρια, διπλώματα οδήγησης, Travellers Check, κάρτες μεταναστών, ταινίες ασφαλείας ποτών, τσιγάρων, CD, DVD, εισιτήρια μέσων μαζικής μεταφοράς, φάρμακα, λαχεία, προπό και οτιδήποτε διαθέτει μαγνητική ταινία ή ηλεκτρονικά στοιχεία ελέγχου και υδατογραφήματα.
 

Κατά τον έλεγχο των χαρτονομισμάτων εκτός από τον οπτικό έλεγχο που κάνει ο χρήστης εάν το μηχάνημα ανιχνεύσει κάποιο πλαστό χαρτονόμισμα ενημερώνει τον χρήστη με ομιλία στα Αγγλικά ότι το χαρτονόμισμα είναι πλαστό.
 

Το μηχάνηματα λειτουργούν με ρεύμα 220V και διαθέτουν εσωτερικά μια λάμπα UV η οποία εκπέμπει υπεριώδη ακτινοβολία με την βοήθεια της οποίας είναι δυνατή η εμφάνιση των κρυφών χαρακτηριστικών των χαρτονομισμάτων ώστε να πιστοποιήσουμε την γνησιότητά τους. 

Την καλύτερη τιμή θα την βρείτε ΕΔΩ


Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

JULIANO VERDI ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ




ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΕΤ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ 

6 ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ !!!


ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΕΤ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • 1 ΚΑΤΩΣΕΝΤΟΝΟ 2,20Χ2,40
  • 1 ΠΑΝΩΣΕΝΤΟΝΟ 2,20Χ2,40
  • 2 ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΕΣ 0,50Χ0,70
  • 1 ΠΑΠΛΩΜΑ 2,20Χ2,40

VIOGENESIS




Η σειρά προϊόντων VIOGENESIS δημιουργήθηκε από την επιστημονική ομάδα και τους συνεργάτες της Διατροφολογικής και στηρίχτηκε στην τεχνογνωσία, την πείρα αλλά και την εμπειρία της μακρόχρονης παρουσίας μας στον χώρο. Η ομάδα μας επιλέγει και ελέγχει όλα τα στάδια της παραγωγής, από τις πρώτες ύλες μέχρι την τελική τυποποίηση. Τα προϊόντα παράγονται σε εγκεκριμένα ευρωπαικά εργαστήρια με πολύ αυστηρές προδιαγραφές, υπόκεινται σε όλους τους ελέγχους, είναι εγκεκριμμένα με πιστοποίηση και άδεια κυκλοφορίας που έχει κατατεθεί στην αρμόδια αρχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ.

Σετ 3τηγανια Bruno Baroti στην καλύτερη τιμη



http://plaza24.gr/eidi-spitiou-hlektrikes-syskeyes/katsaroles-tigania-maxairophrouna/

Τα τηγάνια είναι αντικολλητικά και μπορούμε να μαγειρέψουμε χωρίς λάδι ή ακόμη και χωρίς νερό.
To σετ περιλαμβάνει:

    1 τηγάνι 30αρι
    1 τηγάνι γκριλιέρα 28αρι
    1 τηγάνι σαγανάκι 20αρι



Την καλύτερη τιμή θα την βρείτε ΕΔΩ



Raspberry Ketone Αδυνάτισμα στην καλυτερη τιμη


http://plaza24.gr/adynatisma-evexia-spa/category-50/


Raspberry Ketone είναι μια χημική ουσία από κόκκινα βατόμουρα, καθώς και ακτινίδια, ροδάκινα, σταφύλια, μήλα, άλλα μούρα, τα λαχανικάι, φλοιό των ελάτων, και πεύκα.Λαμβάνουμε το βατόμουρο κετόνης από το στόμα για την απώλεια βάρους.  
Έγινε δημοφιλες για την απώλεια βάρους, αφού αναφέρθηκε από την Δρ Oz σε τηλεοπτική εκπομπής τον Φεβρουάριο του 2012.Βατόμουρο κετόνη χρησιμοποιείται επίσης στα τρόφιμα, τα καλλυντικά, και άλλες μεταποιητικές δραστηριότητες, όπως ένα άρωμα ή αρωματική ουσία.Πώς λειτουργεί;Raspberry Ketone είναι μια χημική ουσία από κόκκινα βατόμουρα, που θεωρείται οτι βοηθάει στην απώλεια βάρους.  
Ορισμένες έρευνες σε ζώα  δείχνουν ότι βατόμουρο κετόνη μπορεί να αυξήσει τις καύσης του μεταβολισμού.  
Θα μπορούσε επίσης να επηρεάσει μια ορμόνη του οργανισμού που ονομάζεται αδιπονεκτίνη. Αδιπονεκτίνης μπορεί να αυξήσει το ρυθμό με τον οποίο το σώμα καίει το λίπος και μειώνει την όρεξη.  
Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι δεν υπάρχουν αξιόπιστα επιστημονικά στοιχεία ότι η Raspberry Ketone βελτιώνει την απώλεια βάρους, όταν λαμβάνεται από το στόμα.

Τα καλύτερα προιόντα για αδυνάτισμα θα τα                              βρείτε ΕΔΩ



Hyaluron Το γνήσιο Υαλουρονικό οξύ στην καλυτερη τιμη




Μέχρι τα τέλη του 1970, το υαλουρονικό οξύ περιγράφηκε ως ένα μόριο
Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα σημαντικό συστατικό του αρθρικού χόνδρου,
Hyaluronanic οξύ είναι επίσης ένα σημαντικό συστατικό του δέρματος, όπου εμπλέκεται στην επιδιόρθωση των ιστών.  

Όταν το δέρμα εκτίθεται σε υπερβολικά στις ακτίνες UVB, γίνεται φλεγμονή (ηλιακό έγκαυμα) και τα κύτταρα στη δερμίδα σταματούν να παράγουν τόσο πολύΥαλουρονικό οξύ κάτι που αυξανει το ρυθμό αποικοδόμησης του.

Vernilac στην καλύτερη τιμή



Προσθέτοντας μια νέα ματιά, για το χρώμα του τοίχου σε οποιοδήποτε δωμάτιο μπορεί να φέρει νέα ζωή και ενθουσιασμό σε ένα σπίτι.
 Όταν πρόκειται για την αλλαγή των τοίχων, οι περισσότεροι άνθρωποι σταματούν σε ένα στερεό, επίπεδο χρώμα χρώμα ή ταπετσαρία.
 Ωστόσο, οι λακαρισμένοι τοίχοι γίνονται όλο και πιο δημοφιλής.
Προσθέτοντας ένα λακαρισμένο φινίρισμα σε ένα ζωγραφισμένο τοίχο κάτι που είναι απολύτως εφικτό με τα σωστά εργαλεία και λίγη υπομονή.
Θα πρέπει να επιλέξετε ένα δωμάτιο και το χρώμα του τοίχου, να προετοιμάσετε τον τοίχο, και ξέρετε πώς να εφαρμόσετε το βερνίκι πριν από την έναρξη της βαφής.

Πουκαμισο Comfort fit στην καλυτερη τιμη




Το πουκάμισο είναι το αρχαιότερο διατηρημένο ένδυμα στον κόσμο, ανακαλύφθηκε από τον Flinders Petrie, ενα λινό πουκάμισο σε αιγυπτιακό τάφο της Πρώτης Δυναστείας το Tarkan, 3000 π.Χ:. 

Το πουκάμισο ήταν στην ανδρική ενδυμασία σαν εσωρούχων μέχρι τον εικοστό αιώνα.

Σε αντίθεση το πουκάμισο για την γυναίκα ήταν στενά συνδεδεμένο με την ενδυμασία της
Κατά το Μεσαίωνα, ήταν ένα απλό, άβαφο ένδυμα που φοριόταν δίπλα στο δερμάτινα ενδύματα. 
Στα μεσαιωνικά έργα τέχνης, το πουκάμισο είναι ορατό μόνο (ακάλυπτο) σε ταπεινούς χαρακτήρες, όπως οι βοσκοί, οι φυλακισμένοι, και μετανοούντες.
Στο δέκατο όγδοο αιώνα, αντί για σλιπ, οι άνδρες για την φορεσιά του δέκατου όγδοου αιώνα, ιστορικός Joseph Strutt πίστευει ότι οι άνδρες που δεν φορούν πουκάμισα στο κρεβάτι ήταν άσεμνοι

Το πουκάμισο μερικές φορές είχε βολάν στο λαιμό ή μανσέτες.


 Στο δέκατο έκτο αιώνα, ανδρικά πουκάμισα είχαν συχνά κεντήματα, και μερικές φορές διακοσμητικά στοιχεία ή δαντέλα στο λαιμό και τις μανσέτες και φιόγκους,
 Χρωματιστά πουκάμισα άρχισαν να εμφανίζονται στις αρχές του δέκατου ένατου αιώνα, όπως μπορεί να δει κανείς στα έργα του Γιώργου Caleb Bingham. 
 Θεωρήθηκαν casual wear, μόνο για τους εργαζόμενους χαμηλότερης κατηγορίας, μέχρι τον εικοστό αιώνα. Για έναν τζέντλεμαν, «να φορέσει ένα πουκάμισο μπλε του ουρανού ήταν αδιανόητο το 1860, αλλά κυριάχισε από το 1920 έως και σήμερα, αποτελεί την πιο συνηθισμένη ενδυμασία

Αστρολογία - Μελλοντολογία δωρεαν τηλεφωνικες προβλεψεις


http://www.nature1.gr/eshop/

Αν θα μπορούσατε να δείτε το μέλλον σας, θα προσπαθούσατε να κάνετε το καλύτερο;  
Αν είσασταν γερμανός το 1933 και γνώριζάτε τι θα έκανε το τρίτο Ράιχ για την προστασία των ανθρώπων και του κράτους που θα οδηγούσε σε παγκόσμιο πόλεμο, δεκάδες εκατομμύρια θανάτους, και την ισοπέδωση της χώρας, θα μπορούσατε να αντιταχθείτε;Δεν θα μπορούσαν οι Σοβιετικοί έχουν τροποποιήση την πιθανή οικονομική τους αποτυχία  

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που η μελλοντολογία επιχειρεί να φωτίσει.


Μελλοντολογία χρησιμοποιεί επίσης τις πτυχές πολλαπλών ειδικοτήτων για την πρόβλεψη των δυνάμεων της φύσης και να προβλέψει πώς θα αντιδράσει σε αυτές τις δυνάμεις.  


Στον αγώνα μας για την επιβίωση από τον κίνδυνο των φυσικών απειλών, η ικανότητά μας να προγραμματίσουμε το μέλλον που δεν θα έχει ιστορικό προηγούμενο, μας δίνει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες μορφές ζωής σε αυτόν τον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είχαν σβήσει αιώνες πριν. Για παράδειγμα, λαμβάνοντας υπόψη τις διάφορες πτυχές της πρόβλεψης του καιρού, μαθηματική πιθανότητα, την οικονομία, και υδραυλικής μηχανικής,

Μέθοδοι ποσοτικοποίησης της αποτελεσματικότητας της μελλοντολόγίας έχουν γίνει μια πολύπλοκη επιστήμη από μόνη της, μια που προσπαθεί να καθορίσει αντικειμενικά τη διαφορά μεταξύ φαντασίας, επιστημονικής φαντασίας, και της επιστήμης. 

Εγκυρες προβλεψεις χωρις αναμονες


http://www.nature1.gr/eshop/

Τα άστρα δίνουν τις λύσεις! Αστρολογία - Μελλοντολόγία
Μέντιουμ για έγκυρες προβλέψεις, με ακρίβεια. ... σχέσεις, γάμος ότι κι αν σε απασχολεί θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Θα έχεις άμεσες και έγκυρες απαντήσεις, χωρίς αναμονές και καθυστερήσεις. ... 

Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου

Μέντιουμ Ταρώ
Άμεσες τηλεφωνικές προβλέψεις ΤΑΡΩ με ένα μόνο τηλεφώνημα. ... Έγκυρες ακριβείς προβλέψεις σε όλα τα ερωτήματα σας, χωρίς καθυστέρηση με ένα μόνο τηλεφώνημα ... θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια

Torsion Nanotechnology τελος της ακτινοβολια στην καλύτερη τιμή



http://plaza24.gr/?subcats=Y&pcode_from_q=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=%CE%97%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82&dispatch=products.search


Torsion Nanotechnology  προστατευτικό τσιπ κατά της ακτινοβολίας είναι ένα λεπτό, με απανωτές στρώσεις με μέγεθος πλάκας 20 χιλιοστά x 38 χιλιοστά x 0,1 χιλιοστά. 
Περιέχει φράκτη κρυστάλλων ειδικών δραστικών ουσιών που μπλοκάρουν επιβλαβείς την ακτινοβολία, 
Chip προστασία μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί κάτω από το διαμέρισμα της μπαταρίας του κινητού τηλεφώνου,
 Σε μοντέλα, όπου το καπάκι δεν είναι αποσπώμενο ή λείπει (όπως iPhone και παρόμοιες) το τσιπ είναι προσαρτημένο στο πίσω μέρος του κινητού τηλεφώνου, με μία διαφανή κολλητική ταινία, . Σύμφωνα με έρευνες το προστατευτικό τσιπ της TorsionTM είναι σε θέση να εξουδετερώσει το 99% των επιβλαβών επιπτώσεων από τη μη ιονίζουσα ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων. 
Η αποτελεσματικότητα της προστασίας TorsionTM, όπως επιβεβαιώθηκε από Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, και το Συμβούλιο Περιβάλλοντος της Ανώτατης Κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Το καλύτερο προιόν κατά της ακτινοβολίας των κινητών θα το βρείτε ΕΔΩ



Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Wonder Core Smart Στην καλύτερη τιμή



Το Wonder Core Smart Γυμνάζει συνολικά το σώμα
Εχουμε τόνωση των μυών και της καρδιάς
Σας επιτρέπει να στοχεύσετε μια ποικιλία μυϊκών ομάδων, συμπεριλαμβανομένων των άνω, μέσης,  κάτω κοιλιακούς και πλάγιους, τους μηρούς, τους βραχίονες, τρικέφαλους και δικέφαλους
 Έρχεται πλήρως συναρμολογημένο με Ρυθμιζόμενη διπλή αντίσταση


Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Έρωτας απ' την Κριμαία Crimean cinderella ( video)






Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Active posture στην καλύτερη τιμή


http://plaza24.gr/?subcats=Y&pcode_from_q=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=POSTURE&dispatch=products.search


Το ACTIVE POSTUREβελτιώνει την στάση σώματος, ιδανικό για ανθρώπους που περνούν πολύ χρόνο μπροστά στο υπολογιστή, το γραφείο ή ένα τιμόνι.

Ανακουφίζει από τα φορτία που επιβαρύνουν και οδηγούν σε μυϊκούς πόνους, σπασμούς και επιβαρύνουν την κυκλοφορία του αίματος.

Ελαφρύ, αλλά ανθεκτικό, μπορεί φορεθεί διακριτικά κάτω από τα ρούχα, αυτόματα θα σας κάνει ο να αισθάνεστε πιο ψηλοί και ευθυτενείς.

Χρησιμοπεί την τεχνική της MAGNETOTERAPIA (μαγνητική θεραπεία) έως 12 μόνιμους μαγνήτες, 




Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Ατμοκαθαριστης CLEANMAXX στην καλύτερη τιμή


http://plaza24.gr/skoypa-atmokatharisths-h2o-mop-5-1-steam-cleaner-x5-oem.html


Καθαρίστε τα πάντα χωρίς χημικά! Με την δύναμη του ατμού
Απομακρύνετε βρωμιές και λεκέδες, απολυμάνετε απομικρόβια το σπίτι σας!
Η Σκούπα Ατμοκαθαριστής H2O MOP - 5 σε 1 Steam cleaner X5, με πολλαπλά εξαρτήματα,
μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν παντού!
Καθαρίζει και απολυμαίνει!
Για τα μικρόβια που καραδοκούν σε κάθε γωνιά του σπιτιού,
ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε γρήγορα σχεδόν ανέξοδα.
Με τη σκούπα - ατμοκαθαριστή καθαρίστε και απολυμάνετε σε λίγα λεπτά, με την δύναμη του ατμού, τα πατώματά σας, τα χαλιά σας, το φούρνο σας, τα τζάμια, τα είδη υγιεινής, τις ταπετσαρίες των επίπλων σας, τα παιχνίδια των παιδιών σας ακόμα και τα ρούχα σας.
· Ο καυτός ατμός καθαρίζει και απολυμαίνει λόγω της υψηλής θερμοκρασίας.
· Έτσι η σκούπα - ατμοκαθαριστής θα σας εξασφαλίσει ένα απόλυτα καθαρό σπίτι χωρίς τη χρήση απορρυπαντικών και χημικών.

Την καλύτερη τιμή θα την βρείτε ΕΔΩ



Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Κρεμαστή Παπουτσοθήκη Πόρτας 36 Ζευγαριών -Over Door Shoe Rack


http://plaza24.gr/kremasth-papoutsothhkh-portas-36-zeygarion-door-shoe-rack.html


Η Κρεμαστή Παπουτσοθήκη Πόρτας θα σας επιτρέψει να οργανώσετε τα παπούτσια όλη της οικογένειας!
Τακτοποιήστε μια για πάντα τα παπούτσια σας, κάνοντας δικιά σας αυτή την φανταστική κρεμαστή παπουτσοθήκη πόρτας! Θα μετατραπεί στο πιο πρακτικό έπιπλο του σπιτιού σας. Σε σχήμα ραφιού διαθέτει 12 επίπεδα, ιδανική για έως και 36 ζευγάρια παπούτσια!
Εύκολη εγκατάσταση, εφαρμόζει σε όλες τις πόρτες (περιλαμβάνεται εξοπλισμός στερέωσης).

Την καλύτερη τιμή θα την βρείτε ΕΔΩ


Ψηφιακό Θερμόμετρο χωρίς Επαφή στην καλύτερη τιμή


http://plaza24.gr/thermometro-metopou-me-yperythres-sell-awh238.html 
 Ψηφιακό Θερμόμετρο για άμεση και ασφαλή λήψη της θερμοκρασίας από απόσταση σε μία μόνο στιγμή! 

Μεγάλη ευανάγνωστη, φωτιζόμενη οθόνη και ταχύτατη λήψη της θερμοκρασίας.


Ιδανικό για καθημερινή, οικιακή,  νοσοκομειακή    χρήση. Δεν απαιτείται η άμεση επαφή με το δέρμα, έτσι επιτυγχάνεται η απόλυτη προστασία από κάθε μετάδοση  μόλυνσης. Ιδανικό για  βρέφη και νήπια που η λήψη της θερμοκρασίας επιτυγχάνεται ακόμα και όταν κοιμούνται.

Η δυνατότητα μέτρησης θερμοκρασίας και αντικειμένων με εύρος από 50C  έως 80C το καθιστά κατάλληλο και σε εργασιακούς

χώρους, όπου η πρόσβαση στο σημείο της μέτρησης είναι δύσκολη ή αδύνατη ή για λόγους ασφαλείας η μέτρηση
πρέπει να γίνει από απόσταση (κινούμενα μέρη, υψηλές θερμοκρασίες κτλ.).Απαραίτητο σε ενεργειακές επιθεωρήσεις, στον έλεγχο εγκαταστάσεων θέρμανσης και ψύξης, σε συνεργεία αυτοκινήτων, σε πρατήρια βενζίνης, για κατασκευή εξαερισμών, για επιθεώρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και σε πολλές βιομηχανικές εφαρμογές και θερμικές κατεργασίες
.
 Πολύ εύκολο στην λειτουργία και στην χρήση. Απλά στοχεύετε προς το σημείο από το οποίο θέλετε να λάβετε μέτρηση θερμοκρασίας και πατάτε την σκανδάλη... μόλις πάρει μέτρηση η συσκευή, θα εμφανιστεί στην οθόνη η θερμοκρασία.
 Κρατάει στην μνήμη του μέχρι και 32 μετρήσεις,  μετράει την θερμοκρασία σε βαθμούς C ή F, ενώ έχει και την δυνατότητα ρύθμισης της ακρίβειας μέχρι και +- 5οC με βήματα των 0,1οC
 Δεν απαιτείται η άμεση επαφή με το δέρμα ή το αντικείμενο, έτσι επιτυγχάνεται η απόλυτη προστασία από κάθε μετάδοση μόλυνσης ή ατύχημα.
 Ιδανικό για βρέφη και νήπια που η λήψη της θερμοκρασίας είναι δύσκολη.
 Φορητό, ελαφρύ επιστημονικό όργανο





Ζώνη Αδυνατίσματος Lose Belly Fat στην καλύτερη τιμή


http://plaza24.gr/zonh-adynatismatos-gia-meiosh-ponton-kai-apoleia-lipoys-belly-burner-belt.html


Απαλλαγείτε απο τα αντιαισθητικά "σωσίβια" της μέσης και χάστε πόντους εύκολα και γρήγορα με τη νέα ζώνη αδυνατίσματος belly burner belt !
Αρχίστε να χάνετε πόντους γύρω απο τη μέση σας με τη ζώνη belly burner belt απλώς κάνοντας τις καθημερινές σας ασχολίες,τις δουλειές του σπιτιού ή την καθημερινή σας άσκηση.
Η ζώνη Lose Belly Fat αυξάνει τη θερμοκρασία εσωτερικά και βοηθάει το συγκεντρωμένο λίπος να καεί πολύ πιο γρήγορα και εύκολα!
Κατασκευασμένη απο μαλακό ύφασμα με κυψέλες απο neopren,η ζώνη Lose Belly Fat δημιουργεί συνθήκες σάουνας στη μέση σας λιώνοντας έτσι το λίπος και  μειώνοντας συνεχώς τα εκατοστά. 
Μετατρέψτε το σώμα σας σε μηχανή που καίει λίπος !
Φορέστε τη στις καθημερινές σας δραστηριότητες, τις δουλειές του σπιτιού, τη γυμναστική, το περπάτημα, ακόμα και τη βόλτα,αφού μπορεί να φορεθεί και κάτω απο τα ρούχα σας.

Την καλύτερη τιμή θα την βρείτε ΕΔΩ


Κολαν vavobionic στην καλύτερη τιμή


http://plaza24.gr/?subcats=Y&pcode_from_q=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%B4%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82&dispatch=products.search

Τα κολάν κατά της κυτταρίτιδας της Nanobionic αποτελούν μια καινοτομία για τις γυναίκες που επιθυμούν να καταπολεμήσουν την κυτταρίτιδα. Τα μοντέρνα κολάν της nanobionic είναι κατάλληλα για οκτάωρη καθημερινή χρήση, ενώ έχει αποδειχθεί ιατρικά ότι μειώνουν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Την καλύτερη τιμή θα την βρείτε ΕΔΩ


Χειροκίνητος Αποχυμωτής Φρούτων - Fruit juicer στην καλύτερη τιμή


http://plaza24.gr/apohymoths-heirokinhtos-frouton-horis-reyma-kai-kalodia.html


Χειροκίνητος αποχυμωτής φρούτων !
Στίβει πολύ εύκολα πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια, λάιμ και γκέιπφρουτ.
Πολύ εύκολος στη χρήση, αποδίδει στο μέγιστο και εξάγει όλο τον χυμό με μία κίνηση.
Το μυστικό βρίσκεται στον μοχλό πίεσης που χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη δύναμη απο τον χρήστη, ασκείται στο σημείο που στίβεται το φρούτο πίεση ίση με 360 κιλά !
Με συλλέκτη απο ανοξείδωτο χάλυβα και σουρωτήρι για την κατακράτηση των κουκουτσιών. 
Χωρίς ρεύμα και καλώδια.
Με μοντέρνο design και ουδέτερο χρώμα κατάλληλο για όλες τις κουζίνες.
Ιδανικό για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Την καλύτερη τιμή θα την βρείτε ΕΔΩ


Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Βάση Ψύξης Λάπτοπ με Φωτισμό στην καλύτερη τιμή


http://plaza24.gr/?subcats=Y&pcode_from_q=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=%CE%92%CE%AC%CF%83%CE%B7+%CF%88%CF%8D%CE%BE%CE%B7%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+Laptop+&dispatch=products.search

Ιδανική για τους χρήστες που θέλουν να δουλεύουν το λάπτοπ τους υπό γωνία για πιο σωστή στάση του σώματος . Παρέχει την δυνατότητα επιλογής μεταξύ 5 διαφορετικών επιπέδων.
Η ψήκτρα 140 χιλιοστών που περιστρέφεται στις 1400rpm φροντίζει για την σωστή ψύξη και ομαλή λειτουργία του υπολογιστή σας, ενώ η δεύτερη θύρα usb της συσκευής προσφέρεται στον χρήστη για σύνδεση οποιεσδήποτε usb 2.0 συσκευής. ‘Ετσι οι ήδη περιορισμένες διαθέσιμες θύρες usb του υπολογιστή σας δεν μειώνονται.
Κατάλληλο για λάπτοπ ή τάμπλετ από 7" έως 17"
Εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία
  •    Συνολικές διαστάσεις: 390 x 270 x 55mm
  •    Διαστάσεις ανεμιστήρα: 140 x 140 x 15mm
  •    Συνολικό βάρος: 830 γραμμάρια
  •    Τάση λειτουργίας: 4.5-5.5volt (usb)
  •    Κατανάλωση: 1.75 watt
  •    Ταχύτητα περιστροφής: 700-1400rpm
Την καλύτερη τιμή θα την βρείτε ΕΔΩ


Sticky Buddy - Ξεκολλάει Βρωμιές, Χνούδια & Τρίχες από όλες τις Επιφάνειες


http://plaza24.gr/syskeyh-katharismoy-apo-hnoydia-kai-trihes-sticky-buddy.html

  • Οι καναπέδες, τα πατώματα και τα χαλιά γεμίζουν από διαφόρων ειδών σκουπίδια όπως ψίχουλα, χνούδια και τρίχες. Ειδικά όσοι έχουν κατοικίδια ζώα αντιμετωπίζουν συχνά αυτό το πρόβλημα με τις τρίχες των κατοικιδίων τους να μη μαζεύονται εύκολα.
  • Ο στατικός ηλεκτρισμός κάνει δύσκολη την απομάκρυνση χνουδιών και τριχών από τους καναπέδες, τις υφασμάτινες ταπετσαρίες, τα χαλιά ακόμα και αν χρησιμοποιείτε την πιο ισχυρή ηλεκτρική σκούπα. Χρειάζεστε μια πιο δραστική λύση.
  • Η λύση στο πρόβλημα σας είναι η επαναστατική συσκευή καθαρισμού . Διαθέτει μία ειδική λαστιχένια βούρτσα που τραβάει τις τρίχες και τα χνούδια, ενώ οι βρομιές κολλάνε πάνω στο ρολό με την ειδική πανίσχυρη κόλλα.
  • Τόσα απλά. Είναι χρήσιμο σε όλα τα νοικοκυριά για να απομακρύνονται όλα τα σκουπιδάκια και ειδικά για εσάς, που έχετε παιδιά ή κατοικίδια, θα γίνει ο αχώριστος φίλος σας.
  • Ξεπλύνετε μόνο με νερό, το στεγνώνετε και είναι πάλι έτοιμο προς χρήση για πάρα πολλά ακόμα καθαρίσματα.
  • Το σετ περιλαμβάνει: Ένα ρολό/βούρτσα 11 εκ. και ένα μικρό ρολό/βούρτσα 8 εκ. για να το παίρνετε παντού μαζί σας.
  • Ξεπλένεται με σκέτο νερό και είναι πάλι έτοιμο προς χρήση.
  • Ιδανικό για τρίχες, χνούδια και μικρά σκουπιδάκια που "κολλάνε" στο χαλί, στο πάτωμα, στον καναπέ ή ακόμα και στα καθίσματα του αυτοκινήτου σας και πάνω στα ρούχα σας!
     
    http://plaza24.gr/syskeyh-katharismoy-apo-hnoydia-kai-trihes-sticky-buddy.html
Απομακρύνει χνούδια και τρίχες από τους καναπέδες, τις υφασμάτινες ταπετσαρίες, τα χαλιά, τα ρούχα σας. Πιο δραστικό και από μία ισχυρή ηλεκτρική σκούπα.
Χάρη στη ειδική λαστιχένια βούρτσα που διαθέτει τραβάει τις τρίχες και τα χνούδια ενώ οι βρωμιές κολλάνε πάνω στο ρολό με την ειδική πανίσχυρη κόλλα.
Χρήσιμο σε όλα τα νοικοκυριά για να απομακρύνετε όλα τα σκουπιδάκια και ειδικά για εσάς, που έχετε παιδιά ή κατοικίδια, θα γίνει ο αχώριστος φίλος σας.
To σετ περιλαμβάνει 2 τεμάχια: 

Ένα μικρό ρολό/βούρτσα 11 εκ.
Ένα μικρό ρολό/βούρτσα 8 εκ. 



Βάση Ισορροπίας Figure Trimmer με Λάστιχα Αντίστασης στην καλύτερη τιμή


http://plaza24.gr/syskeyh-egkymnashs-isorropias-diskos-figure-trimmer-fg833.html

Πρωτοποριακό όργανο για ασκήσεις ισορροπίας, συγχρονισμού και σταθερότητας το οποίο παράλληλα φροντίζει και για την αύξηση της δυναμής σου.
Πρόκειται για τη νέα μόδα ολικής εκγύμνασης με ένα απλό και λειτουργικό όργανο αεροβικής γυμναστικής!
Με ασκήσεις εύκολες και διασκεδαστικές ακόμα και για τους πιο αρχάριους, ενδυναμώστε τους μύες σε όλο το σώμα.
http://plaza24.gr/syskeyh-egkymnashs-isorropias-diskos-figure-trimmer-fg833.html

Γυμναστείτε γρήγορα κι έξυπνα στην άνεση του σπιτιού σας!
Ένα σύστημα εκγύμνασης ολόκληρου του σώματος είναι η ιδανική λύση για την απώλεια λίπους, σύσφιξης, ενδυνάμωσης και αποκατάστασης κι όταν αυτό γίνεται με τη μέθοδο της ισορροπίας και της αντίστασης τότε τα αποτελέσματα είναι θεαματικά!
Χαρακτηριστικά:
- Διαστάσεις Δίσκου: 28cm.
- Ασκήσεις ισορροπίας χεριών/ποδιών, αλλά και εκγύμναση τετρακεφάλων.
- Ασκήσεις ισορροπίας ενός ποδιού
- Ασκήσεις χαλάρωσης πλάτης και σπονδυλικής στήλης.
- Ασκήσεις εκγύμνασης χεριών.
- Stretching: μυοχαλαρωτικές ασκήσεις.
- Δυνατότητα μασάζ στα πέλματα κατά την διάρκεια της άσκησης, με μαγνήτες.



Car FM Transmitter Πομπός FM για Μετάδοση Μουσικής από το Κινητό


http://plaza24.gr/bluetooth-usb-mp3-player-and-2x-usb-2a-car-fm-transmitter-oem-bc06.html


Ο ευκολότερος τρόπος να απολαύσεις την αγαπημένη σου μουσική ενώ οδηγείς! Διάλεξε μια κενή συχνότητα μέσω του ραδιοφώνου σου και άκουσε τη μουσική που έχεις αποθηκευμένη στο κινητό σου με τον πομπό FM αυτοκινήτου!!
  • Ο πομπός FM αυτοκινήτου λειτουργεί ακριβώς όπως ένα hands free. Η διαφορά είναι πως αντί να ακούτε τον ήχο του τηλεφώνου σας από τα ακουστικά, τον ακούτε μέσα από τα ηχεία του αυτοκινήτου σας.
  • Περιέχει μικρο-πομπό και αναμεταδίδει τον ήχο του τηλεφώνου σας μέσα από την μπάντα των FM στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου σας. Μπορεί να αναμεταδίδει τη μουσική σας, τον συνομιλητή σας ή ο,τιδήποτε ακούγεται από το κινητό σας.
  • Συνδέστε τον πομπό σε οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει έξοδο ακουστικών με βύσμα 3.5mm, διαλέξτε μια αχρησιμοποίητη FM συχνότητα μέσω του ραδιοφώνου σας και νιώστε τις αγαπημένες σας νότες να πλημμυρίζουν το αυτοκίνητό σας.
  • Διαθέτει ενσωματωμένο μικρο-πομπό στην μπάντα των FM, με οθόνη φωτεινής ένδειξης και κουμπιά επιλογής συχνότητας.
  • Συντονίζει με βήμα 100Khz (0.1Mhz) από 88.1 – 107.9 Mhz.
  • Η συσκευασία περιέχει τη συσκευή-πομπό fm και ένα καλώδιο USB-microUSB για να το φορτίζετε.
  • Επαναφορτιζόμενο, με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου, η οποία φορτίζει μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται). Φορτίζει σε οποιοδήποτε φορτιστή σπιτιού ή αυτοκινήτου που έχει υποδοχή USB ή σε κάποιο Laptop.
 Την καλύτερη τιμή θα την βρείτε ΕΔΩ


Περιστρεφόμενη Συσκευή Ξεσκονίσματος Go Duster - Η Επανάσταση στο Ξεσκόνισμα


http://plaza24.gr/?subcats=Y&pcode_from_q=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=duster&dispatch=products.search

Έξυπνο περιστρεφόμενο ξεσκονιστήρι "Go Duster" που απομακρύνει την σκόνη ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία απλά με το πάτημα ενός κουμπιού,  μαζί 3 διαφορετικές κεφαλές που πλένονται πανεύκολα.
Οι περιστρεφόμενες κεφαλές μαζεύουν όλη τη σκόνη σε μερικά δευτερόλεπτα!
  • Ένας πολύτιμος σύμμαχος στις καθημερινές δουλειές του σπιτιού!
  • Το Go Duster είναι ένα πανέξυπνο ξεσκονόπανο με πρακτική λαβή και κεφαλή που περιστρέφεται κάνοντας εύκολα και γρήγορα όλη τη δουλειά για εσάς!
  • Απλά με το πάτημα ενός κουμπιού το Go Duster ξεσκονίζει όλες τις επιφάνειες, όσο δυσπρόσιτες και αν φαίνονται για ένα κοινό ξεσκονόπανο!
  • Οι περιστρεφόμενες κεφαλές μαζεύουν όλη τη σκόνη σε μερικά δευτερόλεπτα!
Πατάτε το κουμπί, και η κεφαλή του θα αρχίζει να περιστρέφεται μαζεύοντας όλη τη σκόνη σε μερικά δευτερόλεπτα!
Έχει 3 κεφαλές, μια μακριά, μια μεσαία και μία μικρή για τις λεπτομέρειες!
Όταν τελειώσετε, απλά τινάξτε ή ξεπλύνετε τη κεφαλή με λίγο νερό και αφήστε την να στεγνώσει για να την ξαναχρησιμοποιήσετε!
Λειτουργεί με 4 μπαταρίες ΑΑ (δεν συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία)!
Η συσκευασία περιλαμβάνει:
3 διαφορετικές κεφαλές καθαρισμού (1 μακρυά,1 μεσαία και 1 μικρή)
και 1 μπουκαλάκι για να βάλετε υγρό καθαρισμού.

Την καλύτερη τιμή θα την βρείτε ΕΔΩ


Ρετρό Mικρόφωνο Ηχογραφήσεων για PC



http://plaza24.gr/mikrofono-gia-ton-ypologisth-se-vintage-styl-transhine-pc-058-oem.html

Με το Ρετρό Μικρόφωνο Ηχογραφήσεων, μπορείτε να κάνετε υψηλής ποιότητας ηχογραφήσεις τραγουδιών, εκφωνήσεων ή απλά να κουβεντιάσετε στο Skype, κλπ.

Συνδέεται με οποιονδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή και κάθε άλλη συσκευή ήχου με 3,5mm stereo jack.
Το μικρόφωνο είναι υψηλής ποιότητας και απομονώνει τους θορύβους του χώρου ώστε η φωνή σας να καταγράφεται καθαρή.

Απευθύνεται σε νοσταλγούς παλαιών εποχών, θα στολίσει το γραφείο σας ενώ είναι μικρό και διαθέτει βάση ώστε να το τοποθετείτε πάντα σε σωστή γωνία λήψης.

Χαρακτηριστικά:
Impedance:    <=2.2kohm
Frequency Response:    50MHz~16kHz
Sensitivity:    -47dB +/-3dB
Interface Type:    Wired
Working Voltage:    1.5 V
Connector Type:    3.5mm plug
Other:   Cable length: 170cm;

Την καλύτερη τιμή θα την βρείτε ΕΔΩ