Translate

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Ψηφιακό Θερμόμετρο Υπερύθρων στην καλύτερη τιμή


http://plaza24.gr/thermometro-metopou-me-yperythres-sell-awh238.html

Ψηφιακό θερμόμετρο υπέρυθρων σώματος/αντικειμένων 2 σε 1, για άμεση και ασφαλή λήψη της θερμοκρασίας από απόσταση σε μια μόνο στιγμή.

Μεγάλη ευανάγνωστη, φωτιζόμενη οθόνη και ταχύτατη λήψη της θερμοκρασίας. Ιδανικό για βρέφη και νήπια που η λήψη της θερμοκρασίας είναι δύσκολη.

Το ποιό οικονομικό θα το βρείτε ΕΔΩ


Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΠΟΘΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΕΣ








Nanobionic Προϊόντα στην καλύτερη τιμή


http://plaza24.gr/korses-adynatismatos-lipodialyshs-apo-viokeramiko-yfasma-toyrmalinhs-slencera.html

Τα Nanobionic καταπολεμούν την κυτταρίτιδα, άνετα στην καθημερινή χρήση προσφέρουν ευεξία και την υγεία.
Τα κολάν κατά της κυτταρίτιδας Nanobionic είναι καινοτομικές εφαρμογές για τις γυναίκες
Στον αγώνα τους κατά τις κυτταρίτιδα.
Τα μοντέρνα κολάν της nanobionic είναι κατάλληλα για οκτάωρη καθημερινή χρήση, ενώ έχει αποδειχθεί ιατρικά ότι μειώνουν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

ΟΦΕΛΗ

·    Μείωση της εμφάνισης κυτταρίτιδας
·    Ενίσχυση της άνεσης και της ευεξίας
Υφάσματα τεχνολογίας FIR | Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται από υφάσματα υψηλής τεχνολογίας που μετατρέπουν την θερμική ενέργεια του σώματος σε Άπω Υπέρυθρη Ακτινοβολία (Far Infrared Rays-FIR). Αποτέλεσμα μείωση της κυτταρίτιδας και ευεξία.

 Το ποιο οικονομικό θα το βρείτε ΕΔΩ



Βιομαγνητικό Γιλέκο Πλάτης στην καλύτερη τιμή



http://plaza24.gr/set-magnhtikes-zones-8-temahion-focus.html


Μοναδικό και πρωτοποριακό βιομαγνητικό γιλέκο ανακουφίζει από τους πόνους της πλάτης

Πόσες φορές δεν έχετε ξυπνήσει το πρωί και σας πονάει η πλάτη σας ;

Πόσες φορές δεν έχετε σκύψει να σηκώσετε ένα αντικείμενο και δεν μπορείτε να σηκωθείτε γιατί η πλάτη σας πονάει αφόρητα


Το βιομαγνητικό γιλέκο διαθέτει 14 μαγνήτες οι οποίοι καλύπτουν όλη την πλάτη,

Σε μέγεθος one size, και χρώμα μαύρο χρώμα

Δένει με σκρατς μπροστά στην κοιλιά.

Οι μαγνήτες ανακουφίζουν από τους πόνους στους μυς και διευκολύνουν στις κινήσεις σας.

Οι μαγνήτες βοηθούν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και γι αυτό απαλλασσόμαστε από τους πόνους.

Το ποιο οικονομικό σετ μαγνήτες θα τους βρείτε ΕΔΩ



Ραπτομηχανή Diamandino στην καλύτερη τιμή


http://plaza24.gr/?subcats=Y&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=%CE%A1%CE%91%CE%A0%CE%A4%CE%9F%CE%9C%CE%97%CE%A7%CE%91%CE%9D%CE%97&dispatch=products.search

Η καλύτερη ραπτομηχανή  της αγοράς
Πολύ εύκολη στην χρήση για κάθε σπίτι και κάθε νοικοκυρά .
Ανθεκτική ραπτομηχανή ράβει εύκολα και άνετα, χοντρά υφάσματα όπως το τζίν και το δέρμα.
Ο χειρισμός της ραπτομηχανής είναι πολύ απλός,

Την ποιο οικονομική ραπτομηχανή θα την βρείτε ΕΔΩ



Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ιχθυέλαια ω3 - ω6 ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ


http://www.nature1.gr/eshop/frontida-ygeias/eidika-sympliromata-diatrofis/

Πολυακόρεστα λιπαρά οξέα


Λίπος συνώνυμο της παχυσαρκίας και σύμμαχος κάθε σοβαρής ασθένειας του σύγχρονου ανθρώπου.

Προκαλεί δυσλειτουργίες της καρδιάς, με σοβαρές επιπτώσεις.

Εμποδίζει την λειτουργία των αρτηριών, επιταχύνει τις φθορές των αρθρώσεων,

αποτελεί πηγή ασθενειών και βασική αιτία της κακής εμφάνισης σε αντίθεση με τα σύγχρονα πρότυπα.

Συστατικό του διαιτολογίου μας που προσπαθούμε να το αποφύγουμε, γιατί απλά δεν είναι υγιεινό!


Είναι όμως αυτή η πραγματικότητα;

Είναι το λίπος συστατικό επιζήμιο για τον οργανισμό μας ;

Δυστυχώς γνωρίζουμε την μισή αλήθεια!

Υπάρχουν λιπαρά οξέα απολύτως απαραίτητα που ο οργανισμός μας δεν μπορεί να τα συνθέσει και χωρίς αυτά δεν επιβιώνουμε τα λεγόμενα Α.Λ.Ο (απαραίτητα λιπαρά οξέα) που είναι τα γνωστά ω3 και ω6.

Υπάρχουν τα υγιεινά λιπαρά και τα όχι και τόσο υγιεινά.


Τα trans-λιπαρά οξέα βλάπτουν τον οργανισμό, όπως και τα κορεσμένα που προέρχονται κυρίως από τα ζωικά προϊόντα, γι’ αυτό και η πρόσληψή τους πρέπει να είναι η ελάχιστη δυνατή.

Να ξεχωρίσουμε τα λίπη;

Τα λίπη ανάλογα με τα χημικά χαρακτηριστικά τους διακρίνονται σε κορεσμένα, μονοακόρεστα & πολυακόρεστα.

Τα κορεσμένα λίπη είναι τα ουσιαστικά βλαβερά συστατικά του διαιτολογίου μας.

Περιέχονται γενικά στα πλήρη γαλακτοκομικά προϊόντα & στα κρέατα.

Συστήνεται να μην υπερβαίνουν το 10% των ημερησίων αναγκών σε θερμίδες.

Στα μονοακόρεστα λίπη (ελαιόλαδο) έχουν αποδοθεί, σε ορισμένες δοσολογίες, ευεργετικές ιδιότητες.                                                     

Τέλος τα πολυακόρεστα λίπη διακρίνονται σε δύο κατηγορίες: στα ω3 (EPA-εικοσιπεντανοϊκό οξύ και DHA- δοκοσανεξανεϊκό οξύ) & στα ω6 λιπαρά οξέα. Παράγονται ενδογενώς από ένα απαραίτητο λιπαρό οξύ, το α-λινολενικό οξύ (ALA), αλλά σε πολύ μικρό ποσοστό.

Το ALA βρίσκεται κυρίως στα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, στους ξηρούς καρπούς, στους σπόρους και στα σπορέλαια.

Για να αποκτήσουμε το μέγιστο όφελος, πρέπει να συμπεριλάβουμε στη διατροφή μας λιπαρά ψάρια, που έχουν υψηλά επίπεδα από προ-σχηματισμένα DHA και ΕΡΑ.

Τα ω6 βρίσκονται στους σπόρους τροφών του φυτικού βασιλείου ενώ τα ω3 έχουν ως κύρια πηγή τα λιπαρά ψάρια και όχι όλα τα ψάρια όπως  ρέγκα,  σολομός, σκουμπρί, κολιός, γαύρος, τόνος και θαλασσινά αν και έχουν βρεθεί και φυτικές πηγές

(λιναρόσπορος,  λινέλαιο, αντράκλα, σογιέλαιο, καρύδια, αμύγδαλα, φυστίκια, λάδι της plukenetia ). 
                                                         
Για πρόληψη των θρομβώσεων συστήνεται η λήψη 2 - 4 γρ. από Ω3 λιπαρά οξέα ενώ δόσεις από 4 - 24 γρ. φαίνεται πως μειώνουν δραστικά τα επίπεδα των λιπιδίων στο αίμα.

http://www.nature1.gr/eshop/frontida-ygeias/eidika-sympliromata-diatrofis/



 Έρευνες έχουν αποδείξει πως τα ιχθυέλαια είναι πιο αποτελεσματικά ακόμα και από την δράση της ασπιρίνης.
Δικαίως το λίπος των ψαριών θεωρείται υπερπολύτιμη τροφή  ενδεδειγμένη στην μείωση των επιπέδων των λιπιδίων και κατ ’επέκταση στην μείωση των κρουσμάτων αθυροσκλήρθνσης.
Μπορεί να μην έχουν την ίδια περιεκτικότητα σε βιταμίνες & ιχνοστοιχεία με το κόκκινο κρέας, έχουν όμως πολύ μικρότερη ποσότητα κορεσμένου λίπους.

Μάλιστα μεγάλες ποσότητες από Ω3 λιπαρά οξέα θεωρούνται ιδιαίτερα ευεργετικές στην εποχή που ζούμε, του ελλιπούς διατροφικού μοντέλου. Έτσι σύγχρονες απόψεις διατροφής συστήνουν αντικατάσταση του κορεσμένου λίπους του διαιτολογίου μας από πολυακόρεστα λίπη, δηλαδή κατανάλωση ψαριών 2 -3 φορές την εβδομάδα, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι που τα συναντούμε σε αφθονία.

Μελέτες παγκόσμιας κλίμακας, που ξεκίνησαν την δεκαετία του ’70, κατέδειξαν πως στην Γροιλανδία οι Εσκιμώοι κατέχουν το χαμηλότερο ποσοστό καρδιακών παθήσεων στον κόσμο,

Η "μαγική συνταγή" τους, δείχνει  πως ενώ καταναλώνουν ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες λιπών & χοληστερόλης, τα κρούσματα αθυροσκλήρυνσης είναι ελάχιστα. Ανάλυση των διατροφικών τους συνηθειών έδειξαν πως η κατανάλωση λιπών προερχόμενα από τα ψάρια ξεπερνάει το 20% της ημερήσιας ενεργειακής κάλυψης & έρευνες που ακολούθησαν απέδειξαν την αντιθρομβωτική δράση των Ω3 λιπαρών οξέων των ψαριών.

Το ΕΡΑ (εικοσιπεντανοικό οξύ) και το DHA (εικοσιδιπεντανοικό οξύ) είναι τα πιο γνωστά Ω3 λιπαρά οξέα. Αυτά ευθύνονται για τη σύνθεση ειδικών ουσιών όπως οι προστιγλαδίνες, οι θρομβοξάνες και οι λευκοτριένες που βρέθηκε ότι συμβάλλουν αρνητικά στη δημιουργία αθυρηματογόνου πλάκας. Χαρακτηριστικό είναι πως οι ιδιότητες αυτές χαρακτηρίζουν μόνο τη δράση των ω-3 λιπαρών οξέων και όχι των συγγενών τους ω-6 λιπαρών οξέων. Πηγή τους είναι σχεδόν αποκλειστικά το λίπος των λιπαρών ψαριών.


ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ…

Μπορεί να είσαι αθώος !

Τα πρώτα αποτελέσματα της μελέτης ουσιαστικά θέτουν σε αμφισβήτηση τη βάση της ποινικής δικαιοσύνης και την έννοια της ενοχής, καθώς υποδηλώνουν ότι τα άτομα μπορεί να μην είναι πάντα υπεύθυνα για την επιθετικότητά τους. Μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε φυλακή υψίστης ασφαλείας για νεαρούς παραβάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο, δείχνουν ότι η βίαιη συμπεριφορά μπορεί να οφείλεται, σε κάποιο ποσοστό σε διατροφικές ελλείψεις!

Συγκεκριμένα, η δοκιμή στη φυλακή Aylesbury στην Αγγλία έδειξε ότι όταν εμπλούτιζαν το διαιτολόγιό των νεαρών κρατουμένων με  πολυβιταμίνες, ιχνοστοιχεία και απαραίτητα λιπαρά οξέα, ο αριθμός των βίαιων παραβάσεων που διαπράττονταν στη φυλακή έπεφτε κατά 37%. Χωρίς να θέλουμε να υποστηρίξουμε ότι βασικός υπαίτιος της βίας είναι μόνο η κακή διατροφή. Ερμηνεύουμε παράγοντες που προάγουν στατιστικά την βία. Πρώην γενικός διευθυντής των φυλακών, Λόρδος Ramsbotham, αναφέρει: «Τώρα είμαι απολύτως πεπεισμένος πως υπάρχει άμεση σύνδεση μεταξύ διατροφής και αντικοινωνικής συμπεριφοράς και ότι η καλή διατροφή ενδέχεται να την αποτρέπει».

Η βιοχημεία φταίει ….και ο παππούς Ιπποκράτης το ήξερε !

Το DHA ή αλλιώς δοκοσαεξανοϊκό οξύ ανήκει στην «οικογένεια» των ω3 λιπαρών και είναι ένα πολύ μακρύ και εύκαμπτο μόριο. Όταν ενσωματώνεται στη μεμβράνη των νευρικών κυττάρων, βοηθάει να γίνεται πιο ελαστική και ρευστή ώστε τα «σήματα» μεταξύ των κυττάρων να διέρχονται πιο αποτελεσματικά. Όταν όμως ενσωματωθούν στη μεμβράνη λάθος λιπαρά οξέα, οι νευροδιαβιβαστές (σεροτονίνη, ντοπαμίνη κ.λπ.), δεν μπορούν να «προσδεθούν» κανονικά. Τα μικρότερα επίπεδα σεροτονίνης σχετίζονται με αυξημένο ενδεχόμενο κατάθλιψης, βίαιης και παρορμητικής συμπεριφοράς, ενώ η ντοπαμίνη εκκρίνεται όταν νιώθουμε ότι ανταμειβόμαστεε για μια πράξη μας.

Υπάρχουν επίσης ενδείξεις ότι οι ελλείψεις των ω-3 σε περιόδους που ο εγκέφαλος αναπτύσσεται γρήγορα –στη μήτρα, τα 5 πρώτα χρόνια της ζωής και στην εφηβεία– μπορεί να επηρεάσουν την αρχιτεκτονική του. Μελέτες σε πειραματόζωα έδειξαν ότι όσα είχαν στερηθεί τα ω-3 λιπαρά οξέα παρήγαγαν για δύο γενιές απογόνους που δεν μπορούσαν να απελευθερώσουν ντοπαμίνη και σεροτονίνη τόσο αποτελεσματικά.

Για τους ερευνητές που κατανοούν την βιοχημεία του εγκεφάλου τα αποτελέσματα της μελέτης είναι δεδομένα. Αμερικάνοι ερευνητές που είναι γνώστες της βιοχημικής λειτουργίας του εγκεφάλου και της βιοφυσικής της κυτταρικής του μεμβράνης, θεωρούν δεδομένη την δυνατότητα τροποποίησης της αρχιτεκτονικής και της λειτουργικότητας του εγκεφάλου. Όπως η έλλειψη βιταμίνης C προκαλεί σκορβούτο, η έλλειψη απαραίτητων λιπαρών και άλλων θρεπτικών συστατικών που απαιτούνται για το μεταβολισμό των πρώτων προκαλεί μια σειρά προβλημάτων, από κατάθλιψη μέχρι επιθετικότητα.

Αν και κάποιοι αμφισβητούν αυτή τη θεωρία, ενδεχομένως η πανδημία βίας στις δυτικές κοινωνίες θα μπορούσε να συσχετιστεί και με το περιεχόμενο του πιάτου μας. Τι τρώμε ή τι δεν τρώμε...
Μπορεί ακόμα οι έρευνες να μην έχουν δώσει πλήρη ερμηνεία της πολυπλοκότητας της διατροφής και τον ακριβή τρόπο που επηρεάζει την ψυχοσωματική μας υγεία, όμως είναι γεγονός πως  όταν ο Ιπποκράτης έλεγε πως: «είμαστε ότι τρώμε και ότι σκεφτόμαστε»γνώριζε καλά αυτό που εμείς ακόμα ψάχνουμε….

Πηγή
Αρθρο της Χρηστίνας Βρεχοπουλου από το EcoHealth



Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Έξυπνο Ξεσκονιστήρι στην καλύτερη τιμή


http://plaza24.gr/?subcats=Y&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=GO+DUSTER&dispatch=products.search
 
Αυτό το ηλεκτρικό ξεσκονιστήρι μπαταρίας go duster,

θα γίνει το πλέον αγαπημένο αξεσουάρ της νοικοκυράς!

Ηλεκτρικό ξεσκονιστήρι μπαταρίας go duster, λειτουργεί με μπαταρίες, γυρίζει και ξεσκονίζει με το πάτημα ενός κουμπιού!.
Το ηλεκτρικό ξεσκονιστήρι μπαταρίας go duster θα γίνει ο καλύτερος φίλος σας στη βαρετή διαδικασία του ξεσκονίσματος,

απλά πατήστε το κουμπί και η κεφαλή του αρχίζει να περιστρέφεται μαζεύοντας όλη τη σκόνη σε μερικά δευτερόλεπτα.

Ξεσκονίστε βιβλιοθήκες, ράφια, καλοριφέρ, κλιματιστικά, ντουλάπες, τραπέζια, καρέκλες, πληκτρολόγια κ.λ.π.


Όταν τελειώσετε απλά τινάξτε ή ξεπλύνετε την κεφαλή με λίγο νερό και αφήστε τη να στεγνώσει για να την ξανά χρησιμοποιήσετε.



Το ποιό οικονομικό θα το βρείτε ΕΔΩ



Renumax Εξαφανίζει τις γρατζουνιές και τα γδαρσίματα του αυτοκινήτου


http://plaza24.gr/?subcats=Y&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%96%CE%9F%CE%A5%CE%9D&dispatch=products.search


Γυαλιστικό αφαίρει τις γρατσουνιές χωρίς τρίψιμο

Νέα επαναστατική φόρμουλα που σβήνει γρατσουνιές και εκδορές με ένα εύκολο βήμα

Εξαφανίζει τα γδαρσίματα



Τα ποιό οικονομικά θα τα βρείτε ΕΔΩ



​Ασύρματα Επαγγελματικά Μικρόφωνα στην καλύτερη τιμή




Εδώ θα βρείτε ασύρματα επαγγελματικά μικρόφωνα χειρός, ασύρματα μικρόφωνα ψείρας
Καραοκε , για όλες τις χρήσεις ομιλία, τραγούδι κλπ.

Τα ποιό οικονομικά θα τα βρείτε ΕΔΩ
 

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Comfy Socks Κάλτσες Συμπίεσης στην καλύτερη τιμή

http://plaza24.gr/kaltses-sympieshs-kata-ths-koyrashs-anti-fatigue-miracle-socks.html

Κάλτσες συμπίεσης κατά της κούρασης καταπραΰνουν και αναζωογονούν.


Οι πιο άνετες κάλτσες συμπίεσης που κυκλοφορούν στην αγορά!

Γιά να Απολαμβάνετε τις βόλτες περπατώντας δίπλα στη θάλασσα ή την πεζοπορία στη φύση,


Εύκολες στην εφαρμογή τους, απλά φορέστε τις και ανεβάστε το φερμουάρ.

Δυστυχώς η καθημερινότητα και η ορθοστασία στη δουλειά σας κρατάνε μακριά από τις αγαπημένες σας ασχολίες...

Τώρα οι κάλτσες συμπίεσης κατά της κούρασης θα σας δώσουν πίσω το χαμένο χρόνο σας!

Η ορθοστασία ή η πολύωρη καθιστική ζωή μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα στα πόδια.

Ειδικά αν η εργασία επιβάλλει να φοράτε και ψηλά παπούτσια τότε η κούραση γίνεται εντονότερη. Φλεβική ανεπάρκεια, κιρσός ακόμα και προβλήματα στην πλάτη και τη μέση είναι μόνο λίγα από τα θέματα που μπορεί να προκύψουν.

Φοριούνται με όλα τα παπούτσια ακόμα και με σανδάλια

Συμπιέζουν διακριτικά και βελτιώνουν το κυκλοφορικό ενώ ταυτόχρονα

μειώνουν το πρήξιμο και σας ανακουφίζουν από τον πόνο και τη δυσφορία.

Διατηρούν τα πόδια σας φρέσκα και άνετα.

Μείωση κόπωσης των ποδιών.

• Πλένονται στο χέρι στους 30 βαθμούς.

• Όχι στεγνό καθάρισμα.

• Όχι λευκαντικά.

• Όχι στράγγισμα.


Τις ποιό οικονομικές θα τις βρείτε ΕΔΩ



Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Λάδι ARGAN BEAUTY NO AGE στην καλύτερη τιμή


http://plaza24.gr/?subcats=Y&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=ARGAN&dispatch=products.search



Λάδι ARGAN το μυστικό των βερβέρων γυναικών του Μαρόκου για απαλή και μεταξένια υφή του προσώπου.

Ένα αληθινό συμπύκνωμα ενεργών συστατικών που ευνοούν τη φυσική ενυδάτωση και ελαστικότητα του δέρματος

Μιά ισχυρή αντιοξειδωτική, αντιγηραντική, αντιρυτιδική, ενυδατική και θρεπτική ουσία.

Μια καλλυντική περιποίηση του δέρματος κατά των ρυτίδων,

Για αγνή ομορφιά

Το λάδι ARGAN απορροφάται αμέσως , χωρίς να εμποδίζει τους πόρους, ενυδατώνει, δίνει φρεσκάδα και λάμψη στο δέρμα 




Κρέμα ποδιών 100 ml TEEPROSYN


http://plaza24.gr/100-ml-teeprosyn.html

Κρέμα ποδιών 100 ml TEEPROSYN

Κρέμα ποδιών με θεραπευτικές ιδιότητες και με αναζωογονητική, αντιβακτηριακή δράση , ισχυρό αντισηπτικό
Ιδανική για κουρασμένα και ταλαιπωρημένα πόδια
Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
Δημιουργεί την αίσθηση της φρεσκάδας και άνεσης για ολόκληρη την ημέρα

Κατασκευαστής: Rudolf Lenhart GmbH Co.KG, Γερμανία.

Το ποιό οικονομικό θα το βρείτε ΕΔΩ



Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΚΡEΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ G & D ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ


http://plaza24.gr/ygeia-kai-omorfia/kallyntika-kremes-prosopou/


Υαλουρονικό, κολλαγόνο, αλόη βέρα και ρόδι
Ποτέ άλλοτε μια κρέμα δεν είχε μια τόση πλούσια σύσταση



http://plaza24.gr/ygeia-kai-omorfia/kallyntika-kremes-prosopou/


24η κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης, επανόρθωσης 

και θρέψης από την G & D

Νέα για πάντα με G & D

Την ποιό οικονομική θα την βρείτε ΕΔΩ



Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Κρητικό Ίαμα Φυσικό Σκεύασμα Κατά της Γρίπης




Το φαρμακευτικό σκεύασμα από βότανα της κρητικής γης  κυκλοφόρησε ήδη και πωλείται στις προθήκες των φαρμακείων

Τα βότανα από την  Κρήτη αποτελεί ασπίδα του ανθρώπινου οργανισμού.

Η αναφορά γίνεται για το κρητικό ίαμα, το οποίο θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση ιώσεων κυρίως του άνω  αναπνευστικού συστήματος.

Δημιουργία διακεκριμένων επιστημόνων του πανεπιστημίου Κρήτης για είκοσι χρόνια για να καταφέρουν να δημιουργήσουν το ευεργετικό αυτό δισκίο, το οποίο όχι μόνο καταπολεμά το θανατηφόρο πολλές φορές ιό της γρίπης Η1Ν1, αλλά αποδεικνύεται ακόμα πιο ισχυρό και αποτελεσματικό.






Αποτέλεσμα χρόνιων ερευνών και παρατηρήσεων σε συνδυασμό με την παραδοσιακή γνώση και συνταγές της Κρήτης

Στο εξωτερικό θα κυκλοφορήσει με την ονομασία Cretan iama.

Το Κρητικό Ίαμα καταπολεμά τις φλεγμονές που οδηγούν σε βαριές ιώσεις και κρυολογήματα, ενώ παράλληλα προσφέρει δύναμη και ζωντάνια στον οργανισμό.

Η σύνθεσή του περιέχει παρθένα κρητικά βότανα όπως το θυμάρι, το δίκταμο και το φασκόμηλο, τα οποία με την ανάμιξη τους με παρθένο ελαιόλαδο και μέλι, δημιουργεί μια μοναδική ασπίδα προστασίας του ανθρώπινου οργανισμού.




Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Κατερίνα Χνάρη σειρά καλλυντικών HELEN FRANS


http://plaza24.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=36



Αναδείξτε την φυσική σας ομορφιά
Πείτε αντίο στις ρυτίδες με το αντιγηραντικό πακέτο με 4 κρέμες!
Το πρόσωπο της νιότης για πάντα στον καθρέφτη σας, χάρη στο χαβιάρι!
 Απίστευτη σειρά αντιγήρανσης προσώπου με κρέμα ημέρας, κρέμα νυκτός, κρέμα ματιών και serum του διάσημου οίκου Helen Frans με συστατικά βασισμένα στο χαβιάρι από τον δημοφιλή οίκο καλλυντικών Κατερίνα Χνάρη

Την  ποιό οικονομική τιμή θα την βρείτε ΕΔΩ


Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Jennifer Lawrence: Βασίλισσα της παντομίμας ( video )



    

Αστέρια του κινηματογράφου και αισθητική χειρουργική


Υπερμεγέθη χείλη,  πρησμένα μάγουλα, κατεψυγμένα πρόσωπα ...

Τα αστέρια που κατέφυγαν σε αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις και δείτε το αποτέλεσμα

Αποτέλεσμα είναι κάθε άλλο παρά αισθητική. είναι τα πιο εμβληματικά παραδείγματα.

 

Jacqueline Stallone




Donatella Versace

 

Jocelyn Wildenstein

 

Mickey Rourke

  

Amanda Lepore

 

Janice Dickinson

  

Joan Rivers

  

Joan Van Ark

  

Sophia Loren

 

Pete Bums

 

 Hunter Tylo


Melanie Griffith



Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Υαλουρονικό Οξύ 100% ορός στην καλύτερη τιμή



Serum Προσώπου με με υαλουρονικό οξύ Serum Hyaluronic Acid Delia Cosmetics
Ορός 100% Serum Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ Hyaluronic Acid Delia

 Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι το υαλουρονικό οξύ βελτιώνει την ενυδάτωση του δέρματος, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα, λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος, λειτουργώντας ενισχύοντας τις αρθρώσεις και το νευρικό ιστό, έχει αντιβακτηριακή και αντι-φλεγμονώδη δράση και διατηρεί το ρευστό στους ιστούς των ματιών.


Την καλύτερη τιμή θα την βρείτε ΕΔΩ