Translate

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Ψηφιακό Θερμόμετρο χωρίς Επαφή στην καλύτερη τιμή


http://plaza24.gr/thermometro-metopou-me-yperythres-sell-awh238.html 
 Ψηφιακό Θερμόμετρο για άμεση και ασφαλή λήψη της θερμοκρασίας από απόσταση σε μία μόνο στιγμή! 

Μεγάλη ευανάγνωστη, φωτιζόμενη οθόνη και ταχύτατη λήψη της θερμοκρασίας.


Ιδανικό για καθημερινή, οικιακή,  νοσοκομειακή    χρήση. Δεν απαιτείται η άμεση επαφή με το δέρμα, έτσι επιτυγχάνεται η απόλυτη προστασία από κάθε μετάδοση  μόλυνσης. Ιδανικό για  βρέφη και νήπια που η λήψη της θερμοκρασίας επιτυγχάνεται ακόμα και όταν κοιμούνται.

Η δυνατότητα μέτρησης θερμοκρασίας και αντικειμένων με εύρος από 50C  έως 80C το καθιστά κατάλληλο και σε εργασιακούς

χώρους, όπου η πρόσβαση στο σημείο της μέτρησης είναι δύσκολη ή αδύνατη ή για λόγους ασφαλείας η μέτρηση
πρέπει να γίνει από απόσταση (κινούμενα μέρη, υψηλές θερμοκρασίες κτλ.).Απαραίτητο σε ενεργειακές επιθεωρήσεις, στον έλεγχο εγκαταστάσεων θέρμανσης και ψύξης, σε συνεργεία αυτοκινήτων, σε πρατήρια βενζίνης, για κατασκευή εξαερισμών, για επιθεώρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και σε πολλές βιομηχανικές εφαρμογές και θερμικές κατεργασίες
.
 Πολύ εύκολο στην λειτουργία και στην χρήση. Απλά στοχεύετε προς το σημείο από το οποίο θέλετε να λάβετε μέτρηση θερμοκρασίας και πατάτε την σκανδάλη... μόλις πάρει μέτρηση η συσκευή, θα εμφανιστεί στην οθόνη η θερμοκρασία.
 Κρατάει στην μνήμη του μέχρι και 32 μετρήσεις,  μετράει την θερμοκρασία σε βαθμούς C ή F, ενώ έχει και την δυνατότητα ρύθμισης της ακρίβειας μέχρι και +- 5οC με βήματα των 0,1οC
 Δεν απαιτείται η άμεση επαφή με το δέρμα ή το αντικείμενο, έτσι επιτυγχάνεται η απόλυτη προστασία από κάθε μετάδοση μόλυνσης ή ατύχημα.
 Ιδανικό για βρέφη και νήπια που η λήψη της θερμοκρασίας είναι δύσκολη.
 Φορητό, ελαφρύ επιστημονικό όργανο