Translate

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Quaker τραγανες μπουκιες




 ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

Τα Quaker, χρησιμοποιώντας για περισσότερα από 100 χρόνια τη βρώμη ως βασικό συστατικό για όλα τους τα προϊόντα, γνωρίζουν πολύ καλά πώς να απελευθερώνουν όλη τη διατροφική της δύναμη.  Στην Ελλάδα, αγαπήσαμε τα Quaker από την πρώτη στιγμή και συνδέουμε το όνομά τους με την ισορροπημένη διατροφή.   Γιατί η ποιότητα των Quaker μάς φέρνει αναμνήσεις από τις εποχές που όλα γίνονταν με φροντίδα. Αξιοποιώντας αυτή την κληρονομιά, τα Quaker συνεχίζουν να δημιουργούν προϊόντα για ένα δραστήριο τρόπο ζωής.  Η οικογένεια των Quaker, μεγαλώνει με τα Quaker Τραγανές Μπουκιές.  Απλά δοκιμάστε τα!
Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι ένα θρεπτικό πρωινό, για μια ζωή γεμάτη ενέργεια. Τα QUAKER, προϊόντα με μακρόχρονη ιστορία, απελευθερώνουν καθημερινά τη δύναμη της βρώμης και αποτελούν το «σύμμαχό» σας για το ιδανικό ξεκίνημα της μέρας. Η βρώμη είναι ένα δημητριακό με υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες και ταυτόχρονα αποτελεί και πηγή βιταμίνης B1. Αυτά τα πολύτιμα συστατικά φέρνουν καθημερινά στο πιάτο σας τα Quaker Τραγανές μπουκιές με βρώμη.

Ξεκινήστε τη μέρα σας με QUAKER!  Πάρτε λίγα λεπτά κάθε πρωί. Ξεκινήστε τη μέρα σας ευχάριστα, θρεπτικά και νόστιμα. Συνδυάστε τη δύναμη της βρώμης και την απόλαυση των γεύσεων των Τραγανών Μπουκιών.

Απελευθερώστε τη δύναμη της βρώμης με πέντε απολαυστικές γεύσεις: Quaker Τραγανές Μπουκιές με βρώμη και σοκολάτα, Quaker Τραγανές Μπουκιές με βρώμη και ξηρούς καρπούς, Quaker Τραγανές μπουκιές με βρώμη και φρούτα, Quaker Τραγανές Μπουκιές με βρώμη και σοκολάτα γάλακτος και Quaker Τραγανές Μπουκιές με βρώμη. Και φυσικά τις κλασικές Νιφάδες Βρώμης Quaker.

QUAKER
Απολαύστε τη ζωή με όλα τα καλά της βρώμης!