Translate

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Figura md ιατρική αισθητική Προσφορές και Ευκαιρίες






Τα Dr Figura MD προσφέρουν τις πιο ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις

Χρησιμοποιούν θεραπείες συμβατικής και επεμβατικής ιατρικής αισθητικής για γυναίκες και άντρες.

Διαθέτουν μια εξειδικευμένη ομάδα πλαστικών χειρουργών, δερματολόγων, διαιτολόγων και αισθητικών-φυσικοθεραπευτών

ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ

Aqualyx Η νέα θεραπεία λιποδιάλυσης με Lipofight είναι ενέσιμη, μη χειρουργική και απαλλάσσει απλά και με ασφάλεια γυναίκες και άνδρες από τα τοπικά  αποθέματα λίπους.

Κρυολιπόλυση Μία νέα επαναστατική, ιατρική μέθοδος καταπολέμησης του τοπικού πάχους με την οποία επιτυγχάνουμε αποτελέσματα εφάμιλλα με αυτά της λιποαναρρόφησης, χωρίς χειρουργείο, αναισθησία και χρόνο ανάρρωσης.

Κρουστικός Υπέρηχος Μία από της τελευταίες εξελίξεις της ιατρικής τεχνολογίας στις μη επεμβατικές θεραπείες για αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, την σύσφιξη της επιδερμικής χαλάρωσης και της λιποδιάλυσης.

Τετραπολικές Ραδιοσυχνότητες Η πιο σύγχρονη, αναίμακτη, μη επεμβατική θεραπεία λιποαναρρόφησης που συνδυάζει κεφαλή τετραπολικού κενού ραδιοσυχνοτήτων.

Πλαστική Χειρουργική Κοιλιοπλαστική/Λιποαναρρόφηση



ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Ενέσιμη μεσοθεραπεία κυτταριτιδας Μέθοδο μεσοθεραπείας που επιτυγχάνει τοπική λιποδιάλυση και εξαφάνιση της κυτταρίτιδας για την αντιμετώπιση της όψης φλούδας πορτοκαλιού, αλλά και των περιττών πόντων.

Lipo laser Η πιο σύγχρονη θεραπεία λιποδιάλυσης, σύσφιξης και ανανέωσης του δέρματος (photo-rejuvenation).
 
Alidya
Ο πρώτος ενέσιμος επαναστατικός μηχανισμός για την θεραπεία της κυτταρίτιδας

Dr Figura Meso Linfa Είναι μια πρωτοποριακή κατ’αποκλειστικότητα δικία μας ενέσιμη μεσοθεραπεία λεμφικής παροχέτευσης και φλεβοτονοτικής θεραπείας.

Carbon Dioxide Μια ιατρική θεραπεία με σύμμαχο τη φύση η οποία βελτιώνει την ελαστικότητα και την υφή του δέρματος, μειώνοντας την κυτταρίτιδα

ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Ενέσιμη μεσοθεραπέια σύσφιξης Μέθοδο μεσοθεραπείας που επιτυγχάνει τοπική λιποδιάλυση και σύσφιξη για την αντιμετώπιση της επιδερμικής χαλάρωσης, αλλά και των περιττών πόντων.

Perfect lifting με σπειροειδή νήματα ένα νέο πρωτόκολλο αντιμετώπισης  της γήρανσης του δέρματος με την χρήση βιοδιασπώμενων, απορροφήσιμων νημάτων πολυδιοξανόνης με σπειροειδή σχεδιασμό

Νήματα PDO Μια νέα τεχνική ανόρθωσης των ιστών, η οποία αλλάζει την προσέγγιση στο Lifting.

Ανόρθωση γλουτών
Ανόρθωση στήθους

Βραχιοπλαστική
RF REALE
Ραδιοσυχνότητες κατάλληλες για απώλεια λίπους, ανόρθωση γλουτών και βελτίωση της χαλάρωσης ενώ ενδείκνυνται για σύσφιξη χαλαρωμένων μυών κοιλιάς μετά τη γέννα.


ΡΑΓΑΔΕΣ
Laser Anaplasis Σώματος
Ενυδάτωση των ιστών, την φωτεινότητα του δέρματος και την ανάπλαση της επιδερμίδας. 


 Θεραπεία Ραγάδων Συνδυασμός μεσοθεραπείας και laser.