Translate

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Παντόφλα μπάνιου μαγική - Τέλειο μασάζ και καθαρισμός ποδιών - Ασφαλείας προστασία απο γλυστρίματα


http://plaza24.gr/and-easy-feet.html


Αυτή η μαγική παντόφλα μπάνιου μασάζ είναι ασφαλείας θα σας προστατεύσει απο ατυχήματα - γλυστρίματα στην μπανιέρα και θα σας προσφέρει τέλειο μασάζ και καθαριότητα !
Κάντε το καθάρισμα των ποδιών σας μια μοναδική εμπειρία με την επαναστατική μαγική παντόφλα μπανιου ασφαλείας - καθαρισμού - μασάζ με ελαφρόπετρα που θα σμιλεύει ακόμα και τους κάλους.
Η χρήση της παντόφλας μπάνιου μασάζ είναι πανεύκολη, απλά την κολλάτε με τις βεντούζες που διαθέτει στο κάτω μέρος, στο πάτωμα του ντουζ ή της μπανιέρας και σύρετε το πόδι σας μέσα σε αυτήν. Με τις πάνω από τις χίλιες τρίχες που διαθέτει κάνει απολεπιστικό μασάζ σε όλο το πέλμα,καθαρίζει ανάμεσα στα δάχτυλα και με την ελαφρόπετρα που διαθέτει στο πίσω μέρος μπορείτε να τρίψετε τις φτέρνες σας και να αφαιρέσετε το σκληρό δέρμα.
Τώρα πια δεν χρειάζεται να σκύβετε ή να τεντώνεστε για να καθαρίσετε και να τρίψετε τα πέλματά σας. Το Easy Feet κολλάει στο πάτωμα του ντους ή της μπανιέρας και κάνει το πλύσιμο των ποδιών σας ευκολότερο από ποτέ.
Καταπολεμά την δυσοσμία, προσφέρει τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος, με αποτέλεσμα ξεκούραστα και ανάλαφρα πόδια μετά από μια κουραστική μέρα.
Ιδανική για μικρούς και μεγάλους, ιδιαίτερα για ηλικιωμένα άτομα για αποφυγή ατυχηματων !



  • Παντόφλα καθαρισμού ποδιών και μασάζ.
  • Μοναδική τεχνολογία για την ανακούφιση και τον καθαρισμό των ποδιών σας.
  • Νιώθετε τα πόδια σας κουρασμένα μετά το τέλος της ημέρας; Με το μοναδικό αυτό παντοφλάκι θα νιώσετε την χαλάρωση που αναζητάτε !
  • Τα δάχτυλα των ποδιών λόγω των τριβών και των υψηλών θερμοκρασιών μέσα στα παπούτσια αποτελούν πηγή έλξης για μύκητες και μικρόβια.
  • Με τη παντόφλα αυτή καθαρισμού και μασάζ τα ξεχνάτε όλα αυτά !
  •  Νιώστε ότι κάνετε πεντικιούρ σε καθημερινή βάση ! ! !
Την καλύτερη τιμή θα την βρείτε ΕΔΩ