Translate

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΡΙΧΑΡΔΟΣ ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ !!!





Ποιος είναι ο Δημήτρης-Ριχάρδος Μυλωνάς

Ο Δημήτρης-Ριχάρδος Μυλωνάς του Ιωάννη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967.
Είναι παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.
Άνθρωποι που τον ξέρουν καλά μιλούν για έναν άνθρωπο με επιχειρηματικό «δαιμόνιο» και πολύ φιλόδοξο. 
Το επιχειρηματικό του ένστικτο, άλλωστε, ήταν αυτό που τον οδήγησε στο να γίνει ο «βασιλιάς του χρυσού» στη χώρα μας και στο να πιάσει τον… παλμό της οικονομικής κρίσης, ανοίγοντας το ένα μετά το άλλο ενεχυροδανειστήρια με το όνομά του σε κάθε γωνιά της πρωτεύουσας και σε άλλες μεγάλες πόλεις. 
Ο Ριχάρδος «έπιασε» την αγωνία του Έλληνα για επιβίωση μέσα στην κρίση κι εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο προς το όφελός του τον αγώνα που δίνουν κάθε ημέρα χιλιάδες Έλληνες, τάζοντάς τους καλές τιμές στα χρυσά κοσμήματα που θα πήγαιναν στα ενεχυροδανειστήριά του.

Στη χώρα μας έγινε γνωστός από τις διαφημίσεις των καταστημάτων του με τον ίδιο ως παρουσιαστή να υπόσχεται πως στα καταστήματά του αγοράζουν νόμιμα τα κοσμήματα σε τιμές χρυσού.


Ο ισχυρισμός του Ριχάρδου είναι ότι αγοράζει παλιά κοσμήματα, ως πραγματικά κοσμήματα, και όχι ως κομμάτια πολύτιμου μετάλλου.

Ως εκ τούτου οι τιμές του θα πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερες από τις τιμές που καταβάλλονται από άλλα καταστήματα αγοράς χρυσού, όπως π.χ. η The Gold Company, οι οποίοι παραδέχονται ότι το 90% από ότι αγοράζουν είναι προορισμένο για λιώσιμο και μόνο κάποιο περίεργο κομμάτι, συνήθως κομψά σχεδιασμένα κοσμήματα, αντίκες ή κοσμήματα με διαμάντια, μπορούν να αγοραστούν για περισσότερα χρήματα από την τιμή του μετάλλου από το οποίο είναι κατασκευασμένα.