Translate

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Εργαλείο τυλίγματος για ντολμαδάκια, λαχανοντολμάδες, τυροπιτάκια, μπακλαβαδάκια


Φτιάξτε νόστιμους ντολμάδες, λαχανοντολμάδες, μπακλαβαδάκια, τυροπιτάκια κι όχι μόνο με το πιο εύχρηστο εργαλείο για το τύλιγμα των ντολμάδων! Παραδοσιακές συνταγές για ένα κυριακάτικο τραπέζι... Όπως παλιά με τη συνταγή της μαμάς!!

    Πόσες φορές δεν πεθυμήσατε το παραδοσιακό φαγητό της μαμάς; Ντολμάδες σε αμπελόφυλλα, λαχανοντολμάδες και τόσα άλλα φαγητά... Οι γρήγοροι ρυθμοί όμως και η καθημερινότητα δεν αφήνουν τα περιθώρια για... επιστροφή στην παράδοση!

    Το Εργαλείο τυλίγματος για ντολμαδάκια, λαχανοντολμάδες, τυροπιτάκια, μπακλαβαδάκια είναι ένα επαναστατικό εργαλείο για να φτιάχνετε τις νόστιμες παραδοσιακές συνταγές γρήγορα χωρίς κόπο!

    Μόνο με 3 κινήσεις θα έχετε στο λεπτό έτοιμα τυλιχτά ντολμαδάκια με αμπελόφυλλο, λαχανοντολμάδες... Και μη μένετε εκεί! Τυλίξτε πιτάκια όλων των ειδών, μπακλαβαδάκια...


    Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ετοιμάσετε τη γέμιση της αρεσκείας σας και να τοποθετήσετε πάνω στη μηχανή φύλλο και γέμιση. Στη συνέχεια, περνάτε το χερούλι από τον "διάδρομο" του εργαλείου και το ντολμαδάκι είναι έτοιμο!

    Το εργαλείο για το τύλιγμα των ντολμάδων διαθέτει 3 θέσεις που μπορούν να τοποθετηθεί ο "διάδρομος" ώστε να μεταβάλλεται και το μέγεθος του ντολμά που θέλετε να φτιάξετε. Έτσι θα έχετε ντολμαδάκια μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους κατάλληλο για όλα τα γούστα!!

    Κάνε ένα πεντανόστιμο γεύμα για την οικογένεια σου και γνωρίστε στα παιδιά σας τις γεύσεις της παράδοσης... όπως η γιαγιά!!

    Διαστάσεις: 35.6 x 10.1 εκατοστά