Translate

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΤΟ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ





ΤΟ ΑΓΡΙΟΤΕΡΟ ΖΩΟ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΕΙ !!!






ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΟΣ ( VIDEO )





 

ΠΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΕΤΕ ???

ΠΙΝΕΤΕ ΝΕΡΟ ΑΦΟΒΑ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ

Πάγκου 3 Σε 1 DIGIPURE 9000s 

 
http://plaza24.gr/3--1-digipure-9000s.html

 Αποβάλλει τις στερεές μολύνσεις όπως σκουριά, άμμο και λάσπη.
•  Απομακρύνει Χλώριο, καρκινογόνα τριαλογονομεθάνια, οργανικά μέταλλα, δυσάρεστες οσμές και γεύσεις ώστε να πίνουμε νερό καθαρό, διαυγές και κατάλληλο προς πόση από το φίλτρο νερού  

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

ΕΞΥΠΝΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΠΥΡΕΤΟΥ

 
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΛΙΣΤΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ...
ΤΟΤΕ Ο ΥΓΡΟΣ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΞΑΤΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΟΣ !!!
 
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ  ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ???
 
ΕΞΥΠΝΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΠΥΡΕΤΟΥ 
 
• ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ LCD (ΜΕΓΑΛΗ ΚΙ ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΗ)
 
• ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΩΠΟ ή ΑΥΤΙ
 
ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ Ή ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ ΓΙΑ  ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ.
 
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΤΕ ΑΝΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΝΩ ΚΟΙΜΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ.
 
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ή ΚΛΙΝΙΚΕΣ
 
ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ.

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΥΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΥΜΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ( 4 VIDEO )


Βίντεο εξαιρετικά καυτό #γυμνό_μοντέλο

Greece enjoy postcards of bleu ( video )




Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Samsung Galaxy Tab 3 7.0 T2100 8GB Wi-Fi Black EU



Το Samsung Galaxy Tab 3 δίνει νέα διάσταση στην χρήση των tablets, φέρνοντας ένα νέο επίπεδο διαδραστικότητας και κατανομής πολυμέσων σε όλη την οικογένεια. Είτε αναπαύεστε στον καναπέ, είτε διαβάζετε e-books για τα παιδιά σας στο κρεβάτι, απολαύστε ένα κόσμο ψηφιακού περιεχομένου για τη διασκέδαση και απόλαυσή σας. Είναι εξοπλισμένο με την πλατφόρμα Android (Jelly Bean) και προεγκατεστημένο με συναρπαστικές εφαρμογές, κέντρα διασκέδασης και πλήρεις υπηρεσίες. Λεπτό και ελαφρύ, το Galaxy Tab 3 είναι ένα έξυπνο, προσιτό tablet που όλοι θα αγαπήσουν.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά


Επεξεργαστής: 1.2 GHz Dual Core

Λειτουργικό Σύστημα: Android 4.1.2 (Jelly Bean)

Μνήμη: 8GB / RAM 1GB

Οθόνη:
  • 7" TFT LCD, 16 εκατομμύρια χρώματα
  • Ανάλυση 1024 x 600

Συνδεσιμότητα:
  • Wi-Fi 802.11a/b/g/n Channel Bonding 2.4 + 5 GHz
  • Τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας Wi-Fi Direct
  • 3.5 mm στερεοφωνική υποδοχή ακουστικών
  • Bluetooth 3.0
  • DLNA
  • Micro USB

Υποδοχές Επέκτασης: microSDHC

Εργονομικά Χαρακτηριστικά: Μετρητής επιτάχυνσης, Γεωμαγνητικός αισθητήρας, Αισθητήρας φωτισμού

Τροφοδοσία:
  • Μπαταρία επαναφορτιζόμενη 4000 mAh Li Ion
  • Διάρκεια μπαταρίας σε χρήση διαδικτύου: Έως και 5 ώρες
  • Διάρκεια μπαταρίας σε αναπαραγωγή βίντεο: Έως και 5 ώρες
  • Διάρκεια μπαταρίας σε αναπαραγωγή ήχου: Έως και 10 ώρες

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά:
  • Έγχρωμη κάμερα 3 megapixel και δευτερεύουσα εμπρόσθια κάμερα 1.3 megapixel
  • Αναπαραγωγή βίντεο σε ανάλυση Full HD (1080p) και 30 καρέ το δευτερόλεπτο
  • Συνδέσεις: Tethering USB, Router Wi-Fi, DLNA, IR LED, Samsung Link
  • Υποστήριξη AGPS / GLONASS και υπηρεσία ChatOn
  • Μετρητής επιτάχυνσης, Γεωμαγνητικός αισθητήρας, Αισθητήρας φωτισμού
  • Λειτουργία Group Play που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε χρήστη που ανήκει σε μία ομάδα να μοιράζεται και να δημιουργεί περιεχόμενα
  • Story Album: οργανώνει τις φωτογραφίες σας και δημιουργεί άλμπουμ για κάθε γεγονός
  • Μοναδικές υπηρεσίες της Samsung: Video Hub, Music Hub, Game Hub


Διαστάσεις (mm): 111.1 x 188.0 x 9.9

Βάρος (gr): 300

Δείτε τον φανταστικό κόσμο της Ferrari


 Ο γρήγορος κόσμος της Ferrari

Γρήγορες ταχύτητες, κατακόκκινο χρώμα κι ένας ζωντανός μύθος που στο άκουσμά του και μόνο ανεβαίνει η αδρεναλίνη: ένας κόσμος αφιερωμένος στη Ferrari! Πού θα τον βρείτε; Όχι στη γενέτειρα Ιταλία όπως ίσως θα φανταστεί κανείς αλλά λίγο πιο μακριά, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το θεματικό πάρκο Ferrari World στο Abu Dhabi είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο και το μοναδικό κλειστό θεματικό πάρκο που είναι επίσημα εξουσιοδοτημένο από την Ferrari. Βρίσκεται στο νησί Yas, ένα νησί εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στη διασκέδαση και το πάρκο της Ferrari είναι ο κεντρικός πόλος έλξης των επισκεπτών.

Άνοιξε το 2010 και διαθέτει περισσότερες από 20 διαδρομές εμπνευσμένες από τα γρήγορα αυτοκίνητα της Ferrari αλλά και μια μεγάλη ποικιλία από εμπορικά κέντρα και εστιατόρια που σερβίρουν ιταλική κουζίνα. Ανάμεσα στα αξιοθέατα βρίσκεται και το γρηγορότερο τρενάκι λούνα παρκ στον κόσμο που επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα και επιτυγχάνει την ιλιγγιώδη ταχύτητα των 240 χλμ./ώρα. Το "G-Force" είναι ένα άλλο αξιοθέατο όπου οι επιβάτες δεμένοι σε καθίσματα στο στιλ της Ferrari τινάζονται μέσα από την οροφή σε ύψος 62 μέτρων με την ίδια δύναμη G που αισθάνεται ένας οδηγός την ώρα που τρέχει σε πίστα της Formula 1.

Αλλά, η έμπνευση από τη Ferrari δεν σταματάει εδώ! Ακόμα και το ίδιο το κτίριο που στεγάζεται το πάρκο έχει στοιχεία της Ferrari. Η τεράστια κόκκινη στέγη του έκτασης 200.000 τετραγωνικών μέτρων έχει το σχήμα του πλαϊνού προφίλ της Ferrari GT και φέρει το μεγαλύτερο σε μέγεθος λογότυπο της Ferrari που δημιουργήθηκε ποτέ με μήκος 65 μέτρα!

Λόγω του σχήματος του νησιού και της θέσης του Ferrari World Abu Dhabi πολύ κοντά στο αεροδρόμιο, το κτήριο σχεδιάστηκε με τρόπο που να φαίνεται ότι αγκαλιάζει το έδαφος, ενώ η αρχιτεκτονική του εντυπωσιάζει όσους πετούν από πάνω.

Επίσης, μια τεράστια αναπαραγωγή του εργοστασίου της Ferrari στο Maranello παρουσιάζει ολόκληρη την διαδικασία παραγωγής ξεκινώντας από το στάδιο του σχεδιασμού μέχρι το τελικό προϊόν, με διάφορες επιδείξεις σε 3D.

Το πάρκο Ferrari World Abu Dhabi είναι ανοικτό για τους λάτρεις της ταχύτητας καθημερινά και η τιμή του εισιτηρίου είναι περίπου €50.

Δεκάδες θεραπευτικές ιδιότητες της Tσουκνίδας και της Γλιστρίδας ή Αντράκλας



Η τσουκνίδα αλλά και η γλιστρίδα είναι γνωστά βότανα από τα αρχαία και ρωμαϊκά χρόνια που έχουν δεκάδες θεραπευτικές ιδιότητες. Ποιες είναι;
Απαντήσεις δίνει στο Life2day.gr η Γεωργία Καπώλη, Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος , ΜSc Επιστημονική Διευθύντρια Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Νεμέας, Αντιπροέδρου Ελληνικής Διατροφολογικής.
Η δράση της τσουκνίδας καταγράφηκε από το Χρύσιππο, τον Αριστοφάνη και τον Ησίοδο, ενώ στα ρωμαϊκά χρόνια οι λεγεωνάριοι τρίβονταν με τα φύλλα της για να ζεσταθούν. Στη μαγειρική χρησιμοποιούνται μόνο τα νεαρά φύλλα της, που βράζονται και προσφέρονται ως σαλάτα ή γίνεται με αυτά πιλάφι ή σούπα, αρωματισμένη με δυόσμο.
Κατάγεται από την περιοχή που εκτείνεται από τα δυτικά Ιμαλάια μέχρι τη νότια Ρωσία και την Ελλάδα αλλά εξαπλώθηκε γρήγορα σε όλον τον κόσμο (Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Ισπανία ,βόρεια Ινδία). Στη μαγειρική χρησιμοποιείται όλο το φυτό σε σούπες, ζωμούς, σαλάτες και σάλτσες, ενώ στη Μέση Ανατολή τοποθετούσαν μερικά φύλλα από γλιστρίδα κάτω από τη γλώσσα τους , για να ξεδιψάσουν.
Οι θεραπευτικές ιδιότητες της τσουκνίδας οφείλονται στην υψηλή περιεκτικότητά της σε βιταμίνες Α, Β, και C, σίδηρο, ασβέστιο, κάλιο, νάτριο και συνοψίζονται στις παρακάτω:
1. Αντιμετώπιση της σιδηροπενικής αναιμίας χάρη στην υψηλή περιεκτικότητας της σε βιταμίνη C, η οποία αυξάνει την απορρόφηση σιδήρου από τον οργανισμό.
2. Χρήσιμο στην κυστίτιδα, στην πέτρα στη χολή και στη νεφρίτιδα, χάρη στο ότι το αφέψημά της τσουκνίδας διαλύει το ουρικό οξύ.
3. Ως αφέψημα βελτιώνει τις αιμορραγίες, ρινορραγίες, αιμοπτύσεις, μητρορραγίες και την αιματουρία, μιας και περιέχει υψηλές ποσότητες ασβεστίου, νατρίου, κάλιο και σιδήρου.
4. Ο φρέσκος χυμός ή το έγχυμα της τσουκνίδας όταν καταναλώνεται από τις θηλάζουσες αυξάνει το γάλα.
5. Ανακουφίζει από τους πόνους των αρθριτικών, την ισχιαλγία και προλαμβάνει τους ρευματισμούς.
6. Καταπολέμηση της τριχόπτωσης και της πιτυρίδας.



Γλιστρίδα ή Αντράκλα (Portulaca Oleracea) 

Η Γλιστρίδα Κατάγεται από την περιοχή που εκτείνεται από τα δυτικά Ιμαλάια μέχρι τη νότια Ρωσία και την Ελλάδα αλλά εξαπλώθηκε γρήγορα σε όλον τον κόσμο (Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Ισπανία ,βόρεια Ινδία). Στη μαγειρική χρησιμοποιείται όλο το φυτό σε σούπες, ζωμούς, σαλάτες και σάλτσες, ενώ στη Μέση Ανατολή τοποθετούσαν μερικά φύλλα από γλιστρίδα κάτω από τη γλώσσα τους , για να ξεδιψάσουν.
Είναι πλούσιο σε ορυκτά άλατα, βιταμίνη C και νερό (95%) και κατά συνέπεια έχει αντισκορβουτικές, διουρητικές και καταπραϋντικές ιδιότητες και συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κολίτιδας και της χολολιθίασης. Τέλος, από την εποχή του Διοσκουρίδη η γλιστρίδα είναι γνωστή για την αντιαφροδισιακή της δράση λόγω του ότι αυξάνει την έκκριση της νορεπινεφρίνης, έναν πρόδρομο της αδρεναλίνης, που προκαλεί μείωση της ροής του αίματος μέσω της συστολής των κύριων αρτηριών.

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Μαθαίνει ποδόσφαιρο στα Λιοντάρια (Δείτε το βίντεο )



Δείτε τον απίστευτο εκπαιδευτή άγριων ζώων που τόλμησε μπροστά στις κάμερες να παιδέψει ακόμη και τα λιοντάρια με... ντρίμπλες.
Δείτε το βίντεο που μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να σαρώσει το διαδίκτυο.
Ο εικονιζόμενος εκπαιδευτής άγριων ζώων και υπάλληλος ζωολογικού κήπου στη Νότιο Αφρική Kevin Richardson έχει έναν μοναδικό τρόπο να... μαγέψει τα άγρια ζώα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση τολμάει και παίζει ποδόσφαιρο με τα άγρια λιοντάρια.
Καλά διαβάσατε... Επιχειρεί να προσπεράσει τα άγρια ζώα σαν άλλος... Λιονέλ Μέσι!
Το αξιοσημείωτο είναι ότι κατάφερε να βγεί από τη δοκιμασία... ζωντανός!
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Συσκευή Αεροστεγούς Σφραγίσματος Τροφίμων για κάθε πλαστική σακούλα (δείτε το βίντεο)


 Διατηρείστε τα τρόφιμα φρέσκα για πολύ περισσότερο καιρό εξοικονομώντας παράλληλα χώρο στο ψυγείο σας!

Σφραγίστε και αφήστε απ'έξω την υγρασία και τα ανεπιθύμητα ζωύφια. Ιδανική συσκευή για το σπίτι, το εργαστήριο, τον εργασιακό χώρο, το κάμπινγκ.

 Είναι εύκολη στη χρήση, απλώς τοποθετείστε το στόμιο οποιασδήποτε σακούλας πάνω στην ταινία θέρμανσης. Πιέστε για μερικά δευτερόλεπτα.

Τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας ή με τις βεντούζες και την ταινία διπλής όψεως που διαθέτει στο πίσω μέρος μπορεί να κρεμαστεί στα ντουλάπια ή στον τοίχο.
Λειτουργεί χωρίς καλώδια με 6 απλές μπαταρίες τύπου ΑΑ που σας επιτρέπουν να κάνετε 300 σφραγίσματα.


Ιδανική συσκευή για το σπίτι, το εργαστήριο, τον εργασιακό χώρο, το κάμπινγκ.  


  Για περισσότερα ΕΔΩ

 

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Φυσικό εντομοκτόνο - Εξοντώστε τα ενοχλητικά κουνούπια με φυσικό τρόπο και πάμφθηνα!




Προσέξατε ότι τα κουνούπια έχουν ήδη εμφανιστεί?

Να μια παγίδα που θα μας βοηθήσει ώστε να μη γίνουμε δωρητές αίματος για αυτά! 
Θα χρειαστούμε: 
1 άδειο μπουκάλι αναψυκτικού (1,5-2 lit) 
1 κούπα νερό (200ml)
 1/4 της κούπας μαύρη ζάχαρη (50γρ) 
1 γρ. μαγιά 
Πως το φτιάχνουμε:
 1. Κόβουμε το μπουκάλι στη μέση 
2. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με ζεστό νερό. Το αφήνουμε να κρυώσει και το βάζουμε στον πάτο του μπουκαλιού
 3. Προσθέτουμε τη μαγιά. Δε χρειάζεται ανακάτεμα. Δημιουργεί διοξείδιο του άνθρακα το οποίο έλκει τα κουνούπια
 4. Τοποθετήστε το πάνω μέρος του μπουκαλιού ανάποδα μέσα στο κάτω (δες την εικόνα) και κολλήστε το με μονωτική ταινία 
5. Καλύψτε το μπουκάλι με κάτι μαύρο αφήνοντάς το φυσικά ανοιχτό από πάνω και τοποθετήστε το σε κάποιο σημείο σχετικά μακριά από εκεί που κάθεστε (Το μαύρο χρώμα έλκει τα κουνούπια) 
Αλλάζετε το υγρό κάθε 2 εβδομάδες.

ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΗΝ TPOMEPH ΑΛΟΙΦΗ ΠΟΥ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ… ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ



Θα σας δώσω μια συνταγή για μια αλοιφή που κάνει απλά… τα πάντα.

Αν πρέπει να φύγετε σε ένα ερημικό νησί και σας επιτρέπεται να επιλέξετε μόνο μια αλοιφή για να πάρετε μαζί σας, τότε αυτή είναι η ιδανική.

Τι ακριβώς κάνει; Ενυδατώνει τα σκασμένα, από το κρύο, χέρια...Μαλακώνει και περιποιείται σκασμένες φτέρνες, αγκώνες και γόνατα.

Είναι άριστο ενυδατικό για
όλο το σώμα. Είναι κατάλληλη για τα χείλη, ως lip balm, Καταπραΰνει θερμικά και ηλιακά εγκαύματα. Περιποιείται τα συγκάματα στα μωρά.. Είναι καλό αντισηπτικό για πληγές και εκδορές και κατάλληλη για τη ξηροδερμία του τριχωτού.

Για να το φτιάξετε θα χρειαστείτε:
1/2 κούπα βιολογικό λάδι καρύδας
1/2 κούπα βιολογικό ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας αγνό μελισσοκέρι
3-4 κάψουλες βιταμίνη Ε
20 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντα
10 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμόνι
10 σταγόνες αιθέριο έλαιο tea tree

Το λάδι καρύδας είναι φυσικό ενυδατικό, καθώς και αντιβακτηριδιακό. Το ελαιόλαδο έχει ένα σωρό αντιοξειδωτικά καθώς και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Η λεβάντα καταπραΰνει, το λεμόνι καθαρίζει και απολυμαίνει και το tea tree είναι αντιβακτηριδιακό και αντιμυκητιασικό. Η βιταμίνη Ε είναι αντιοξειδωτική και φυσικό συντηρητικό. Τι άλλο θέλετε από μια αλοιφή;

Η διαδικασία είναι ήδη, λίγο ή πολύ, γνωστή από παλαιότερες αναρτήσεις. Σε bain marie λιώνουμε το μελισσοκέρι με τα λάδια, ανακατεύοντας καλά.

Μόλις λιώσουν όλα, αποσύρουμε από τη φωτιά, το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά και προσθέτουμε τα αιθέρια έλαια (για να μην εξατμιστούν από τη πολλή θερμότητα), τη βιταμίνη Ε (τρυπάμε με μια βελόνα την κάψουλα για να βγεί το υγρό) και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά μας.

Τοποθετούμε το μείγμα σε αποστειρωμένο βαζάκι, το αφήνουμε να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί και είναι έτοιμο για χρήση.
Αν επιθυμείτε μια πιο κρεμώδη υφή χτυπήστε την αλοιφή με μιξεράκι του καφέ, ανά διαστήματα 15 λεπτών, μέχρι να κρυώσει εντελώς.

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Για Καλλίγραμμα οπίσθια – Λαχταριστούς γλουτούς Brazilian Secret Padded Envy Pants




 

Το Brazilian Secret Padded Envy Pants, ένα γυναικείο εσώρουχο με μοναδικό σχεδιασμό που ανορθώνει τους γλουτούς κάνοντάς τους πιο αισθησιακούς και κομψούς. Με το Brazilian Secret Padded Envy Pants αποκτήστε στη στιγμή, υπέροχους Βραζιλιάνικους γλουτούς, απλά και οικονομικά.



Οφέλη:

• Διαμορφώνει και ανυψώνει τους γλουτούς.
• Μοναδικός σχεδιασμός.
• Απαλό, άνετο, θηλυκό και αισθησιακό.


• Διακριτικό, ιδανικό για καθημερινή χρήση.
• Για γυναίκες που θέλουν "πιο ανορθωμένο" αποτέλεσμα.
• Δεν διακρίνεται και είναι πολύ άνετο.


• Κατασκευασμένο από μικροΐνες για λείο δέρμα.
• Ρυθμιζόμενο ώστε να ταιριάζει τέλεια στο σώμα σας.
• Ενθουσιάστε και ενθουσιαστείτε με την εμφάνισή σας.
• Χρησιμοποιήστε το με τζιν, φούστες, φορέματα, κλπ.
• Φυσικό και διακριτικό αποτέλεσμα.

Προσφέρεται σε Μαύρο και Λευκό Χρώμα και Μεγέθη Μ, L, XL


Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Δείτε τι θα πληρώσετε για μια συνοδό πολυτελείας ;



Τι έδειξαν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. και της Interpol
Πολλά γράφονται και ψιθυρίζονται για τις ταρίφες στις νύχτες κόλασης που υπόσχονται συνοδοί πολυτελείας και καλλίγραμμα μοντέλα.
Τα ραντεβού κλείνονται μέσω internet  και πρωταγωνιστικό ρόλο φαίνεται πως έχουν κυκλώματα που χρησιμοποιούν Ελληνίδες και ξένες καλλονές.
Τα κυκλώματα παίρνουν το μεγαλύτερο μέρος της λείας και οι κοπέλες που καλούνται εκπληρώσουν τις ερωτικές φαντασιώσεις των ανδρών σε γνωστά ξενοδοχεία πολύ μικρότερα χρηματικά ποσά.
ξ2
Σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο που έχει γίνει γνωστός για να συναντηθεί ένας άνδρας για μισή ώρα με μία εντυπωσιακή Ελληνίδα σε αθηναϊκό ξενοδοχείο θα πληρώσει από 150 έως και 500 ευρώ.
Τα ποσά εκτοξεύονται -σύμφωνα με το newscity-, στα ύψη όταν κάποιος «απασχολήσει» το μοντέλο για ένα ολόκληρο βράδυ.
ξ3
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Αθήνα λειτουργεί ολόκληρο δίκτυο που ελέγχει τις κοπέλες αυτές και το οποίο βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών.
Καθοριστική είναι η συμβολή της Interpol στις έρευνες όπως και των συνδέσμων της ΕΛ.ΑΣ σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Κύπρο και σε άλλες χώρες.
ξ4
Οι πιο "ζωντανές" ειδήσεις, είναι οι ειδήσεις που βλέπουμε εμείς οι ίδιοι; Θέλεις να συμβάλλεις κι εσύ στην ενημέρωση μέσα από το exedra.gr; Γίνε κι εσύ ένας από τους ειδικούς συνεργάτες του site - στείλε μας απόψεις, σχόλια, ο,τιδήποτε σού τράβηξε την προσοχή, σε έκανε να αναρωτηθείς ή να εξοργιστείς, και πιστεύεις ότι αξίζει να το δημοσιεύσουμε. Φωτογράφησέ το, γράψε γι αυτό, και στείλε μας email με το υλικό και τα στοιχεία σου.

Πόσο ερωτευμένοι είστε ; Κάντε το τεστ!




Είστε σε μια καινούρια σχέση και δεν μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε το έτερόν σας ήμισυ. Πρόκειται όμως για πραγματικό έρωτα;

Ο έρωτας έχει απασχολήσει ανά τους αιώνες τους ρομαντικούς καλλιτέχνες αλλά και τους ψυχολόγους που μελετούν τις ανθρώπινες σχέσεις και την ανθρώπινη σεξουαλικότητα. Αναμφίβολα, δεν έχει βρεθεί ακόμη ένας αντικειμενικός «ορισμός» που να ισχύει αδιακρίτως για όλους μας.

Ωστόσο, η ψυχολόγος Σάνρτα Λάνγκσλαγκ και οι συνάδελφοί της από το Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ στις ΗΠΑ δημιούργησαν ένα σύντομο τεστ που αξιολογεί τα συμπεριφορικά, συναισθηματικά, νοητικά αλλά και σωματικά «συμπτώματα» του έρωτα.
Βαθμολογήστε τον εαυτό σας ως προς τις παρακάτω προτάσεις από το 1 έως το 7 (1= διαφωνώ απόλυτα 7= συμφωνώ απόλυτα) για να ανακαλύψετε κατά πόσο ταιριάζετε στο «ψυχολογικό προφίλ» του ερωτευμένου!
1. Κοιτώ στον κενό όταν τον/την σκέφτομαι.
2. Νιώθω ότι μπορώ να βασιστώ στο σύντροφό μου.
3. Τα γόνατά μου τρέμουν όταν είμαστε μαζί.
4. Θέλω να μοιράζομαι τα πράγματά μου μαζί του/της.
5. Θα ένιωθα μοναξιά χωρίς αυτόν/αυτήν.
6. Δεν έχω πολλή όρεξη τον τελευταίο καιρό.
7. Δυσκολεύομαι να συγκεντρωθώ σε άλλα πράγματα, όπως η δουλειά και το διάβασμα.
8. Είναι ο ιδανικός σύντροφος για μένα.
9. Φοβάμαι μήπως πω κάτι που δεν πρέπει όταν συζητάμε.
10. Γνωρίζει τα πάντα για μένα.
11. Θέλω να νιώθω πάντα έτσι για αυτόν/αυτήν.
12. Πολλές φορές τα χάνω όταν είμαστε μαζί.
13. Ο σύντροφός μου με ηρεμεί όταν ταράζομαι.
14. Μερικές φορές δυσκολεύομαι να κοιμηθώ όταν τον/την σκέφτομαι.
431
Υπολογίστε αθροιστικά τους βαθμούς που συγκεντρώσατε, χωρίζοντας τις ερωτήσεις σε δύο ομάδες.
Ομάδα 1: Ερωτήσεις 1, 3, 6, 7, 9, 12, 14
Ομάδα 2: Ερωτήσεις 2, 4, 5, 8, 10, 11, 13
Αποτελέσματα
Η πρώτη ομάδα ερωτήσεων αφορά σε ένα από τα δύο βασικά «συστατικά» του έρωτα, το πάθος. Η δεύτερη ομάδα ερωτήσεων αφορά στο δέσιμο με το σύντροφό μας.
Η μέγιστη βαθμολογία που μπορείτε να πετύχετε για κάθε ομάδα είναι το 49.

Πόσο καλά τα πήγατε;

Ποιές STAR ξεκίνησαν την καριέρα τους ως συνοδοί πολυτελείας ! [εικόνες]


Κι όμως, αυτά τα διάσημα και περιζήτητα κορμιά, πριν γίνουν γνωστά κάποιοι τα είχαν απολαύσει για μια χούφτα χρήματα!….
Ένα δημοσίευμα που κάνει το γύρο του διαδικτύου έχει ταράξει την ηρεμία πολλών διάσημων και πανέμορφων πρωταγωνιστριών. Κάποιες πληροφορίες που διέρρευσαν αναφέρουν ότι αγαπημένες μας ηθοποιοί είχαν και άλλη εξίσου επιτυχημένη καριέρα ως… πoρνες πολυτελείας.
Ποια ονόματα ακούστηκαν:

Marilyn Monroe
500 δολάρια για κάθε ραντεβού που συνήθως ήταν μεγαλοπαραγωγοί του Hollywood και σκηνοθέτες. Η φήμη ότι υπάρχει πoρνo ταινία με τη συμμετοχή της φημολογείται χρόνια τώρα, χωρίς να την έχει δει κανείς όμως.
mon

Κim Novak
Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι στη δεκαετία του ’60 αστυνομικοί του Σικάγο την συνέλαβαν για πoρνεία.
kim

Veronica Lake
Μετά την καριέρα της ως πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου, κατέληξε πoρνη πολυτελείας της Νέας Υόρκης.
lake

Sophia Loren
Έδρασε στη Ρώμη και το όνομά της ήταν Sofia Villani Scicolone.
01f/15/arve/g2167/055

Raquel Welch
Πριν πολλά πολλά χρόνια όταν το πραγματικό της όνομα ήταν Raquel Tajeda ήταν ιδιαίτερα γνωστή στην πόλη Tijuana του Μεξικού. Έτσι ισχυρίζεται η οικογένεια. Ακόμη έκανε πολλές πoρνo ταινίες, οι οποίες στην συνέχεια αποσύρθηκαν και καταστράφηκαν από κινηματογραφικό studio που την προσέλαβε ως ηθοποιό.
welch

Joan Collins
Ξεκίνησε την καριέρα της ως πoρνη στο Hollywood σε ηλικία 17 ετών.
collins

Sharon Stone
Τα δημοσιεύματα για την Sharon Stone δίνουν και το μεροκάματό της. Η ψυχρή ομορφιά της είχε ανεβάσει το κασέ της στα 1000 δολάρια την ώρα.
stone

Catherine Zeta Jones
Η Zeta Jones ανακαλύφθηκε από τον Michael Douglas και ήθελε 10.000 δολάρια για κάθε επίσκεψη. Πριν γίνει γνωστή έκανε συχνές επισκέψεις στο Las Vegas με πάμπλουτες κυρίες.
jones

Salma Hayek
Την ημέρα που γνώρισε τον σύζυγό της, Ster, συνόδευε κάποιον από τους πελάτες της.
hayek



Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Δείτε ζευγάρια να κάνουν live SΕΧ σε τηλεοπτική εκπομπή !!! (VIDEO) ...




Τηλεοπτική εκπομπή καλεί ζευγάρια να κάνουν σεξ ζωντανά.
#Live_sex




Γνωστή Ελληνοβραζιλιάνα τηλεπαρουσιάστρια ψυχαγωγικών εκπομπών πρωταγωνιστεί σε ταινία πορνό!




Γνωστή τηλεπαρουσιάστρια ψυχαγωγικών εκπομπών, αποφάσισε να τα παρατήσει όλα για να πρωταγωνιστήσει σε #ερωτική_ταινία. Η είδηση προκάλεσε ποικίλα σχόλια και τάραξε τον κόσμο της εγχώριας show biz και όχι μόνο.



Το κορίτσι αποφάσισε ν΄αφήσει την τηλεοπτική καριέρα της στην Βραζιλία και να ταξιδέψει στην πατρίδα του πατέρα της, την Ελλάδα. Η Ζακλίν με καταγωγή από τον Πειραιά υπέγραψε πριν λίγες μέρες με τον Δημήτρη Σειρηνάκη προκειμένου να παίξει σε τρεις ταινίες που θα κυκλοφορήσουν τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.



Η Ζακλίν άφησε πίσω την καριέρα στο «D plus TV» ως παρουσιάστρια ψυχαγωγικής εκπομπής για να χαρεί τα «Ελληνικά προϊόντα». Η πρώτη απόπειρα στέφθηκε με επιτυχία σε ένα διαμέρισμα στον Πειραιά…

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Δείτε ποιές είναι οι ακριβότερες τσάντες στον κόσμο !!!!!



Μια γυναικεία τσάντα  είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για όλες μας, από τις αρχές του 19ου αιώνα,  κάνοντας τις πρώτες δυνατές εμφανίσεις της το 1920.

Πρωτοπόρος στον τομέα αυτό υπήρξε ο οίκος του  Louis Vuitton ενός από τους πιο παλιούς  σχεδιαστές τσαντών στον κόσμο,  και  γνωρίζουμε καλά ότι θα μπορούσαμε (κάποτε…) να δώσουμε ένα ολόκληρο μισθό για μια επώνυμη τσάντα.

Ας δούμε όμως ποιες είναι αυτές οι τσάντες που έχουν καταγραφθεί στη λίστα των πιο ακριβών και πολύτιμων γυναικείων αξεσουάρ.



  1. Μια Hermes Birkin τσάντα αξίας ………..$ 1,900,000  !!!!

Σχεδιάστηκε  από τον  Ιάπωνα  Ginza Tanaka. Είναι στολισμένη την τσάντα με 2.000 διαμάντια, το κύριο υλικό της είναι η πλατίνα, ενώ τα τελειώματά της συναντούν διαμάντια  σε σχήμα αχλαδιού….8 καρατίων.  Η τσάντα αυτή που σχεδιάστηκε για ακριβά γούστα μπορεί να σου προσφέρει και μια άλλη λύση.  Η αλυσίδα από την οποία μπορείτε να κρατάτε αυτή τη τσάντα βγαίνει μαζί με τα διαμάντια για να φορεθούν και στο λαιμό ως περιδέραιο ή ως βραχιόλι στο χέρι. 


  1. Η Chanel με τη "Diamond Forever" αξίας… $ 261.000 !!!


Το Diamond Forever από Chanel μεταφέρει πάνω από 333 διαμάντια 3.56karat. Όλα αυτά τα διαμάντια είναι δεμένα πάνω σε 18αρι λευκόχρυσο Ο οίκος Chanel έφτιαξε μόνο 13 μοναδικά  κομμάτια από τα οποία τα 5 έχουν πουληθεί στις ΗΠΑ.





  1. Lana Marks σχεδίασε τη τσάντα Κλεοπάτρα αξίας… $ 250.000 !!!


Η τσάντα ‘’Κλεοπάτρα’’ είναι διαθέσιμη στην αγορά μόνο ΜΙΑ…   κάθε χρόνο. Η κομψή αυτή τσάντα είναι φτιαγμένη από μεταλλικό ασήμι και γνήσιο δέρμα αλιγάτορα. Το κούμπωμα της είναι φτιαγμένο 18αρι  λευκόχρυσό και εμπλουτισμένη με 1.500 άσπρα και μαύρα διαμάντια.



Η Helen Mirren κράτησε μια τέτοια τσάντα για μια βραδιά  εν όψει των βραβείων της Ακαδημίας ενώ κάθε χρόνο επιλέγεται μια Χολιγουντιανή ηθοποιός να κρατήσει για το μεγάλο βράδυ των βραβείων μια τσάντα ‘’Κλεοπάτρα’’.


  1. Urban Satchel Louie Vuitton τσάντα αξίας……… $ 150.000  !!!!
Η τσάντα αυτή λοιπόν είναι διαφορετική…και η πιο μοναδική στο κατάλογο του οίκου. Δεν είναι φτιαγμένη από χρυσό ή τα διαμάντια, αλλά είναι κατασκευασμένη από συνδυασμό διαφόρων αντικειμένων, πλαστικό μπουκάλι νερού, χάρτινες θήκες τσαγιού, πακέτο απο τσιγάρα και άλλα...


  1. Hermes Matte Crocodile Birkin Bag  αξίας….. $120,000!!!!
Η τσάντα είναι αφιερωμένη στην Βρετανίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια Jane Birkin. Η τσάντα είναι φτιαγμένη με αυθεντικό δέρμα αλιγάτορα και μια καρφίτσα που έχει λευκά διαμάντια 10 καρατίων. Η πιο φθηνή έκδοση, χωρίς διαμάντια, πωλείται περίπου $ 5000.



  1. Leiber Precious Rose τσάντα - $ 92.000

Είναι όντως πολύτιμη….αφού μεταφέρει μοναδικούς και πολύτιμους λίθους. Η θήκη  μεταφέρει χιλιάδες διαμάντια 42,56 καρατίων, πάνω από 1.660 ροζ ζαφείρια και περισσότερες από 790 τουρμαλίνες. Είναι μοναδική στο είδος του και υπάρχει μόνο ένα κομμάτι στο κόσμο!


  1. Μια LV τσάντα Patchwork συλλεκτική αξίας… $ 42.000
Ένα αποκλειστικό προϊόν Louis Vuitton που είναι διαθέσιμη σε καταστήματα της Louis Vuitton στην Ασία και την Ευρώπη. Η LV κατασκεύασε  μόνο 20 τσάντες και μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί 4 από αυτή τη μοναδική σειρά.



  1. Gadino τσάντα από τον Hilde Palladino αξίας $ 38.470

Gadino λέγεται η τσάντα που σχεδίασε ο Hilde Palladino, ένας σχεδιαστής από τη Νορβηγία. Σε αυτή τη τσάντα μπορεί κανείς να βρει…39 λευκά διαμάντια ενώ οι πόρπες  είναι κατασκευασμένο από λευκόχρυσό.

  1. Μarc Jacobs τσάντα Crocodile Carolyn αξίας …. $ 30.000

Παρά το γεγονός ότι η τσάντα δεν είναι φτιαγμένη από διαμάντια και χρυσό φέρει όμως το μοναδικό γνήσιο μωβ χρώμα δέρματος κροκοδείλου ακόμα και στις εσωτερικές τσέπες.

  1. Fendi Selleria αξίας  $38,000

Selleria  είναι η ονομασία της τσάντας  Fendi φτιαγμένη με δύο από τα πιο ακριβά και τα σπανιότερα είδη δερμάτων στον κόσμο Sable και Τσιντσιλά.

Αυτές είναι τσάντες κοσμήματα, πολύτιμος θησαυρός και ανεκτίμητης αξίας γυναικεία αξεσουάρ που όλες θα θέλαμε να κρατήσουμε έστω και για ένα βράδυ!