Translate

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Γυναικεία Ξυριστική Μηχανή Σώματος


Γυναικεία Ξυριστική Μηχανή SKYSUPER Shafe Shaving TC6506 για λεπτομερές και απαλό ξύρισμα των ποδιών και ευαίσθητων σημείων του σώματος όπως οι μασχάλες ή η γραμμή του μπικίνι.

http://plaza24.gr/gynekia-xyristiki-mixani-skysuper-shafeshaving-tc-6506.html

Λεπτομερές και απαλό ξύρισμα των ποδιών αλλά και των ευαίσθητων σημείων του σώματος όπως οι μασχάλες ή η γραμμή του μπικίνι. Αρίστης ποιότητας χαλύβδινη κεφαλή ξυρίσματος με λεπτό φύλλο αλουμινίου και σύστημα ShafeShaving για ένα τέλειο και ασφαλές ξύρισμα. 
http://plaza24.gr/gynekia-xyristiki-mixani-skysuper-shafeshaving-tc-6506.html

Η απαλή, στρογγυλεμένη ολισθαίνουσα κεφαλή έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις καμπύλες του γυναικείου σώματος. Ο συνδυασμός ενός βυθιζόμενου πλέγματος και του συστήματος κοπής μακριών τριχών εγγυάται ένα εξαιρετικά βαθύ αποτέλεσμα ξυρίσματος. Μπορείτε να ξυρίζετε τα πόδια σας ή ακόμα και ευαίσθητες περιοχές όπως τις μασχάλες και τη γραμμή του μπικίνι γρήγορα και άνετα.

Χαρακτηριστικά:
- Εργονομικό περίβλημα με διακόπτη on/off
- Εύκολος χειρισμός
- Μικρή και φορητή για να την έχετε πάντα μαζί σας.
- Λεπτομερές και απαλό ξύρισμα των ποδιών ή σε ακόμα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος όπως οι μασχάλες ή η γραμμή του μπικίνι
- Αρίστης ποιότητας χαλύβδινη κεφαλή ξυρίσματος με λεπτό φύλλο αλουμινίου για ένα τέλειο ξύρισμα
- Σύστημα ShafeShaving
- Εξάρτημα για το κόψιμο μακριών τριχών
- Ασφαλής χειρισμός
- Αφαιρούμενη κεφαλή ξυρίσματος για εύκολο καθαρισμό
- Λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑΑ
Σε 2 χρωματισμούς: γαλάζιο και κόκκινο ( κατόπιν διαθεσιμότητας ). Αναγράψτε το χρώμα που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας.

Για περισσότερα ΕΔΩ