Translate

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Πορνοστάρ που μας έχει τρελάνει Εν αγνοία του αρραβωνιστικού της!





Η Χριστίνα Ρουσάκη είναι η τολμηρή δημοσιογράφος που κατάφερε να αναστατώσει με την πρώτη της ταινία πορνό...
«Δημοσιογράφος Χριστίνα Ρουσάκη: Η πρώτη μου φορά από πίσω», αφού τόλμησε ότι καμία άλλη της πιάτσας.


 Στη δεύτερη ταινία της «Σκάνδαλο στις γυναικείες φυλακές» η όμορφη Θεσσαλονικιά, υποδύεται τον ρόλο της αστυνομικού η οποία που αποπλανεί έναν φυλακισμένο! Και οι δυο συμμετοχές της νεαρής συναδέλφου κρίθηκαν πετυχημένες αν κανείς εξετάσει τόσο την ποιότητα των ταινιών αλλά και την απήχηση στον κόσμο.

Το κακό της ιστορίας είναι πώς ο αρραβωνιαστικός της Ρουσάκη δε γνώριζε τίποτε απολύτως για την επιλογή της να παίξει σε ταινία πορνό και μοιραία ήρθε η στιγμή της κρίσης. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο πορνογράφος Δημήτρης Σειρηνάκης ήταν αυτός που μπήκε ως διαιτητής ανάμεσα στο ζευγάρι και κατάφερε να τους ηρεμήσει. Για πόσο; Ο καιρός θα δείξει...

 Η Χριστίνα Ρουσάκη κατάγεται από την Κρήτη και έχει σπουδάσει δημοσιογραφία σε ιδιωτική σχολή. Γρήγορα, όμως, άφησε το συγκεκριμένο χώρο και ασχολήθηκε με τη βιομηχανία του πορνό.
 Η Ελληνίδα πορνοστάρ είναι πρωταγωνίστρια της Sirina και έχει κάνει θραύση με τις ταινίες, «Σκάνδαλο στις γυναικείες φυλακές» και «H δημοσιογράφος Χριστίνα Ρουσάκη και οι δύο βοσκοί».
Πριν ασχοληθεί με τις ερωτικές ταινίες εργαζόταν επαγγελματικά ως μοντέλο. Έχει κάνει αρκετές φωτογραφήσεις και έχει περπατήσει σε πασαρέλες στο εξωτερικό -συγκεκριμένα στο Λονδίνο.
 Στο βιογραφικό της αναφέρεται ως η γυναίκα που προκάλεσε με την εκρηκτική της ομορφιά και σαγήνευσε με τη γοητεία της ακόμα και τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.