Translate

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Δείτε τι θα πληρώσετε για μια συνοδό πολυτελείας ;



Τι έδειξαν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. και της Interpol
Πολλά γράφονται και ψιθυρίζονται για τις ταρίφες στις νύχτες κόλασης που υπόσχονται συνοδοί πολυτελείας και καλλίγραμμα μοντέλα.
Τα ραντεβού κλείνονται μέσω internet  και πρωταγωνιστικό ρόλο φαίνεται πως έχουν κυκλώματα που χρησιμοποιούν Ελληνίδες και ξένες καλλονές.
Τα κυκλώματα παίρνουν το μεγαλύτερο μέρος της λείας και οι κοπέλες που καλούνται εκπληρώσουν τις ερωτικές φαντασιώσεις των ανδρών σε γνωστά ξενοδοχεία πολύ μικρότερα χρηματικά ποσά.
ξ2
Σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο που έχει γίνει γνωστός για να συναντηθεί ένας άνδρας για μισή ώρα με μία εντυπωσιακή Ελληνίδα σε αθηναϊκό ξενοδοχείο θα πληρώσει από 150 έως και 500 ευρώ.
Τα ποσά εκτοξεύονται -σύμφωνα με το newscity-, στα ύψη όταν κάποιος «απασχολήσει» το μοντέλο για ένα ολόκληρο βράδυ.
ξ3
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Αθήνα λειτουργεί ολόκληρο δίκτυο που ελέγχει τις κοπέλες αυτές και το οποίο βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών.
Καθοριστική είναι η συμβολή της Interpol στις έρευνες όπως και των συνδέσμων της ΕΛ.ΑΣ σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Κύπρο και σε άλλες χώρες.
ξ4
Οι πιο "ζωντανές" ειδήσεις, είναι οι ειδήσεις που βλέπουμε εμείς οι ίδιοι; Θέλεις να συμβάλλεις κι εσύ στην ενημέρωση μέσα από το exedra.gr; Γίνε κι εσύ ένας από τους ειδικούς συνεργάτες του site - στείλε μας απόψεις, σχόλια, ο,τιδήποτε σού τράβηξε την προσοχή, σε έκανε να αναρωτηθείς ή να εξοργιστείς, και πιστεύεις ότι αξίζει να το δημοσιεύσουμε. Φωτογράφησέ το, γράψε γι αυτό, και στείλε μας email με το υλικό και τα στοιχεία σου.