Translate

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Κάνε σωστή απολέπιση True Cover Scrub



 

Λείο δέρμα μόνο; 

Γιατί είναι απαραίτητη διαδικασία απολέπισης
«Η ανακύκλωση των κυττάρων είναι μια φυσική διαδικασία. Το δερματικό κύτταρο σχηματίζεται στη βάση της επιδερμίδας, ανεβαίνει μέσα από το στρώμα, πεθαίνει και αποβάλλεται» εξηγεί ο κορυφαίος δερματολόγος Dr. Murad. Όπως η επιβράδυνση όλων των διαδικασιών του σώματος ξεκινά περίπου στην ηλικία των 20 ετών, έτσι συμβαίνει και με την ανακύκλωση των κυττάρων.

  • Όταν είμαστε νέοι, τα κύτταρα ταξιδεύουν από τη βάση της επιδερμίδας μέχρι την αποβολή τους, κάτι που διαρκεί περίπου 28 ημέρες.
  • Στη μέση ηλικία αυτό διαρκεί 7 με 10 ημέρες περισσότερο. Μιάμιση εβδομάδα δε φαίνεται και πολύ, αλλά για ένα νεκρό κύτταρο που υπάρχει στην επιφάνεια του δέρματος, ο χρόνος είναι αρκετός για να το στεγνώσει και να το ζαρώσει. Γι' αυτό το ώριμο δέρμα συχνά είναι τραχύ στην αφή και δείχνει μουντό και γκριζοκίτρινο, με λεπτές γραμμές και ρυτίδες.
  • Η απολέπιση αντιβαθμίζει την επιβράδυνση της φύσης, απομακρύνοντας το νεκρό κύτταρο και αντικαθιστώντας το με ένα νέο, υγιές κύτταρο. «Πιστεύω πως η χρήση ενός απολεπιστικού παράγοντα προκειμένου η ανακύκλωση των κυττάρων να γίνεται με έναν πιο νεανικό ρυθμό είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορεί να κάνεις για να βελτιώσεις την εμφάνιση του δερματός σου» τονίζει ο ειδικός.
  • Αυτό γιατί τα scrubs (απολεπιστικά προιόντα) δίνουν στην επιδερμίδα σου την αίσθηση απαλότητας και καλή όψη. Τονώνουν τη μικροκυκλοφορία και προετοιμάζουν την επίμαχη περιοχή να δεχθεί και να αφομοιώσει καλύτερα το προϊόν φροντίδας, είτε αυτό είναι απλή κρέμα ενυδάτωσης, είτε ορός κατά της κυτταρίτιδας, είτε self tan.
 

True Cover™ Exfoliating Scrub
Οδηγίες Χρήσης
Κάντε απαλό μασάζ σε υγρό δέρμα και ξεπλύντε καλά.
Χρησιμοποιήστε το 2 με 3 φορές την εβδομάδα