Translate

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Το εγχειρίδιο του sex εκτός σπιτιού !!!


Τώρα που μπήκε η Άνοιξη και θα μεταφέρεις τις ερωτικές σου περιπτύξεις ακόμα περισσότερο εκτός της οικίας, φρόντισε τουλάχιστον να έχεις μαζί σου το manual. 
Μην φανταστείς Όρους Χρήσης. Από εκείνους που πρέπει να τικάρεις το κουτάκι πριν φτιάξεις έναν καινούριο λογαριασμό email ή εγκαταστήσεις ένα πρόγραμμα. Ξέρεις, αυτούς που δεν διαβάζεις ποτέ.

Στο sex άλλωστε δεν χαμπαριάζεις ούτε από οδηγίες ούτε από προϋποθέσεις. Και αυτό γιατί κάθε ένας από εμάς νομίζει ότι είναι ο καλύτερος εραστής που έβγαλε ποτέ η χώρα. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
  Αλλά δεν είναι μόνο αυτή η ψευδαίσθηση. Κάτι το πάθος της στιγμής, κάτι το YOLO που έχεις σαν τρόπο ζωής και φαίνεται περίτρανα σεξουαλικά στο πόσο συχνά φορά προφυλακτικό, κάτι η άγνοια κινδύνου και το sex αποτελεί για εσένα μία πίστα στο Call of Duty. Μπαίνεις κι ό,τι γίνει.
Εδώ σήμερα δεν είμαστε για να σου πούμε πώς να το κάνεις εκτός σπιτιού. Αλλά να σου δώσουμε μερικές συμβουλές για να βρεις το μέρος που σου ταιριάζει αλλά και για να φροντίσεις ώστε η ώρα που θα περάσεις εκεί να μην σου βγει σε κακό.
Για sex πας, μην βγεις και χαμένος…

Τι άμμο!


  Το μέρος: Η αμμώδης παραλία
Σε φτιάχνει: Το ότι έχεις δει τόσες ταινίες με τους πρωταγωνιστές να κυλιούνται στην άμμο και φαντάζεσαι α) ότι μπορείς και β) ότι είναι ιδανικό.
Ο λόγος να μην το κάνεις: Η άμμος. Θες να μιλήσουμε πρώτα για τη βρώμα και τους μύκητες ή για το ενδεχόμενο να πάει άμμος εκεί που δεν πρέπει και να πονάς 10 μέρες;
Φρόντισε: Αν το επιχειρήσεις να έχεις μια ντουλάπα πετσέτες μαζί σου να χτίσεις στην άμμο παλάτι. Δεν είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια.

Parks and Recreations

Το μέρος: Το παρκάκι της γειτονιάς σου
Σε φτιάχνει: Το υπαίθριο του θέματος. Το ότι δίπλα στη φύση που οργιάζει οργιάζεις κι εσύ με το ταίρι σου.
Ο λόγος να μην το κάνεις: Παραείναι δημόσιος χώρος. Το λες και βίτσιο να παίζεις με το να σε πάρουν χαμπάρι εκείνοι που βγάζουν βόλτα τον σκύλο μετά τα μεσάνυχτα.
Φρόντισε: Να βρεις ένα καλό spot. Όχι, κάτω από την λάμπα του δήμου δεν το λες καλό μέρος. Ούτε στο παγκάκι που κάνουν οι άλλοι skate.

Την κάναμε ταράτσα


  Το μέρος: Η ταράτσα της πολυκατοικίας σου
Σε φτιάχνει: Το ότι έχεις πιάτο κάτι. Την Αθήνα; Τον Σαρωνικό; Κάτι θα βλέπεις για να θες να ανέβεις μέχρι την ταράτσα με το κορίτσι.
Ο λόγος να μην το κάνεις: Το να είναι η δική σου ταράτσα πιο χαμηλά από τις τριγύρω. Και για λόγους υπερηφάνιας και για να μην στήσουν τηλεσκόπια οι τριγύρω.
Φρόντισε: Να στήσεις ωραία την κατάσταση. Με ένα στρώμα και σεντόνια ώστε να μπορέσετε να μείνετε και λίγο παραπάνω στην ταράτσα να χαζέψετε τα αστέρια.

Το νούμερο τρία

Το μέρος: Η τουαλέτα του club
Σε φτιάχνει: Ο κίνδυνος να σε πιάσουν. Το ότι λίγα μέτρα από εσένα οι άλλοι χορεύουν, πίνουν και διασκεδάζουν την ώρα. Μην σου πω για αυτούς που κατουριούνται και περιμένουν να βγεις.
Ο λόγος να μην το κάνεις: Το πόσο βρώμικη μπορεί να είναι αυτή η τουαλέτα.
Φρόντισε: Να έχεις μαζί σου κάτι σε αντιβακτηριδιακό να καθαριστείτε. Δεν νομίζω να έχετε πάει και στη Μεγάλη Βρετανία για ποτό για να νιώθετε ασφαλείς.

Μπες μες στο καμπριολέ


  Το μέρος: Το Ι.Χ. αυτοκίνητό σου
Σε φτιάχνει: Η ένταση. Έχεις δει κανέναν να παίρνει την ώρα του στο αυτοκίνητο; Το sex είναι σχεδόν πάντα γρήγορο και παθιασμένο. Μάλλον σου θυμίζει την εποχή που δεν είχες και άλλη επιλογή και έπρεπε οπωσδήποτε να το κάνεις στο αυτοκίνητο.
Ο λόγος να μην το κάνεις: Τα δέκα μασάζ που θα χρειαστείς μετά για να στρώσεις πλάτη και μέση. Δεν είναι πια 18 χρονών.
Φρόντισε: Να βρεις ένα καλό σημείο να μην πέφτουν φώτα από διερχόμενα αυτοκίνητα πάνω σας. Και να μην πάτε στα κλασικά μέρη που πάνε όλοι με το αυτοκίνητο και είναι γεμάτα ανώμαλους.

Ο επίμονος κηπουρός

Το μέρος: Ο κήπος τους σπιτιού σου
Σε φτιάχνει: Γιατί νομίζεις ότι έκανες κάτι επειδή έκανες λίγα μέτρα και βγήκες μέχρι τον κήπο. Μεταξύ μας, τίποτα δεν έκανες. Αλλά για αλλαγή, καλό είναι και αυτό.
Ο λόγος να μην το κάνεις: ΕΙΣΑΙ 10 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ, ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Φρόντισε: Να μην ανοίξει το αυτόματο πότισμα. Βασικά λάθος. Φρόντισε να ανοίξει.

Σεξουαλικές επιδείξεις στον βατήρα


  Το μέρος: Η πισίνα
Σε φτιάχνει: Το γαλάζιο το νερό και ότι σε αντίθεση με την θάλασσα ελέγχεις απόλυτα τις κινήσεις σου. Ούτε κύμα να σε παρασέρνει ούτε τίποτα.
Ο λόγος να μην το κάνεις: Το πόσο κοινόχρηστη είναι η πισίνα.
Φρόντισε: Να μένεις στα ρηχά γιατί στα βαθιά θα πρέπει να έχεις κάνει πολίστας για να τα βγάλεις πέρα.

Η δουλειά κάνει τους άντρες


  Το μέρος: Το γραφείο
Σε φτιάχνει: Το ότι αυτός ο ξενέρωτος χώρος στον οποίο έχεις συνηθίσει να συναναστρέφεσαι με συναδέλφους μπορεί να στεγάσει τις ερωτικές σου ορέξεις με την κοπέλα που θες.
Ο λόγος να μην το κάνεις: Ότι είναι το γραφείο σου. Και δεν το λες και ειδυλλιακό μέρος εκτός κι αν δουλεύεις στην Google και το κάνετε στην τσουλήθρα.
Φρόντισε: Να βεβαιωθείς ότι δεν έχει μείνει κανένας άλλος μέσα στο γραφείο για να δουλέψει ως αργά. Α ναι. Και να μην υπάρχει κάμερα στο χώρο. Δεν θα θελες να γελάει όλο το γραφείο με ένα γκρίζο sex tape σου.

Άλλος για τη βάρκα μας;

Το μέρος: Οποιοδήποτε πλεούμενο.
Σε φτιάχνει: Το ότι είσαι μέσα στη μέση του πελάγους και μπορείς να κάνεις ό,τι μα ό,τι θες. Εκτός κι αν έχεις τρυπώσει σαν άλλη Αλίκη σε καμιά ναυαγοσωστική λέμβο.
Ο λόγος να μην το κάνεις: Ειλικρινά δεν βρίσκω κανέναν λόγο να μην το κάνεις. Αρκεί να μην αφήσεις το πλεούμενο ακυβέρνητο.
Φρόντισε: Να στήσεις ωραία την κατάσταση. Είτε πρόκειται για βαρκάκι που έχεις νοικιάσει σε νησί είτε για δικό σου σκάφος βρες ένα ωραίο μέρος, όχι απαραίτητα στα ανοιχτά.