Translate

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

GREEN MARVEL - Φυτικό Τζελ καταπραϋντικό πόνων



Φυτική αναλγητική κρέμα με εκχυλίσματα βοτάνων για πόνους αρθρίτιδας, ρευματισμών, τραυματισμών και εν γενεί μυϊκών πόνων.
Την απλώνουν στην πάσχουσα περιοχή με ένα ελαφρύ μασάζ.
Το σωληνάριο είναι 120 gr 

Μήπως εσείς τις αλλαγές του καιρού τις αισθάνεστε με αφόρητους πόνους στη πλάτη, στις αρθρώσεις και τους μυς; Ο πόνος είναι έντονος και σας εμποδίζει στις καθημερινές σας ασχολίες; Μην Ανησυχείτε!

Περισσότεροι από 25 εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν από ανάλογα συμπτώματα. Αρθρίτιδες, ρευματισμούς, τραυματισμούς, μυϊκούς πόνους. Αισθάνονται ακριβώς έτσι όπως εσείς. Γιατί; Γιατί απλά δεν τους μίλησε ποτέ κανείς για το GREEN MARVEL Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΘΑΥΜΑ! Το μοναδικό, φυσικό massage gel που ανακουφίζει γρήγορα και αποτελεσματικά! Είναι εκπληκτικό! Μέσα σε λίγα λεπτά θα νιώσετε άλλος άνθρωπος.

Ένα μοναδικό φυτικό προϊόν που το απλώνετε στην πάσχουσα περιοχή με ένα ελαφρό μασάζ. Θα απορροφηθεί από το δέρμα και θα αισθανθείτε αμέσως ανακουφιση από όλα τα επώδυνα συμπτώματα.

Δοκιμάστε το. Θα μας ευγνωμονείτε.




Γιατί να μένετε με τους πόνους ενώ μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό; Παραγγείλετε τώρα το μοναδικό τζελ Green Marvel, το μόνο που έχετε να χάσετε είναι... οι πόνοι σας..!