Translate

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Γαλλική Πολυνησία ένα από τα πιο όμορφα μέρη στον κόσμο

Γαλλική Πολυνησία: µια εκπληκτική παλέτα χρωμάτων


Μια βόλτα στην παραδεισένια αμμουδιά των Μπόρα - Μπόρα...

Στην καρδιά του Νότιου Ειρηνικού, σε µια θαλάσσια έκταση 4 εκατομμυρίων τ.χλµ. απλώνεται η Γαλλική Πολυνησία.  Απαρτίζεται από την Ταϊτή και άλλα 117 νησιά, ανάμεσα στα οποία και τα Μπόρα Μπόρα.  Ονόματα τα οποία αρκεί να τα προφέρει κανείς για να αρχίσει να ονειρεύεται…

Η Ταϊτή και τα νησιά της είναι όπως ακριβώς τα απεικόνισε στους πίνακες του ο Gauguin: µια εκπληκτική παλέτα χρωμάτων.  Έντονο πράσινο των βουνών, διάφανο μπλε της θάλασσας και λευκό της ινδικής καρύδας.

Κοινό χαρακτηριστικό του συνόλου της περιοχής ο γλυκός τρόπος ζωής και η καλή, μεταδοτική, διάθεση των κατοίκων, που θα σας συντροφέψουν στο όνειρο με τους μελωδικούς ήχους των πολυνησιακών τραγουδιών.

Η Γαλλική Πολυνησία επιφυλάσσει ακόμη μοναδικές εκπλήξεις στους λάτρεις της θαλάσσιας διασκέδασης: αξέχαστες καταδύσεις ανάμεσα σε κοπάδια πολύχρωμων ψαριών και κοράλλια, αλλά και φάλαινες, σαλάχια και καρχαρίες!

Ακολουθούν 3 εξαιρετικές προτάσεις ξενοδοχείων στην περιοχή.
 Μοναδικά ηλιοβασιλέματα στο Intercontinental Tahiti Resort
  • Intercontinental Resort Tahiti, 5*
 
Θέρετρο με τοπικές παραδοσιακές δόσεις στο στυλ, ανάμεσα στην τροπική βλάστηση και μία μαγευτική ιδιωτική παραλία.  Το Intercontinental Resort Tahiti, με θέα το νησί Μουρέα, και απέχει μόλις 8 χλμ. από την Παπέετε, την πρωτεύουσα της Ταϊτής.
Ανακαινισμένο το 2003, διαθέτει μεταξύ άλλων 4 εστιατόρια & μπαρ, 2 πισίνες, προσφέρει υπηρεσίες θαλάσσιων σπορ και υπόσχεται να κάνει τη διαμονή σας ονειρεμένη.

  
 Αέρινη και εξωτική διάθεση στο Hilton Bora Bora
  • Hilton Bora Bora Nui Resort & Spa, 5*

Χαρακτηρίστηκε ως ένα από το 100 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου από το φημισμένο ταξιδιωτικό περιοδικό «US Conde Nast Traveller».  Πολυτελέστατο θέρετρο πάνω σε μια παραδεισένια νησίδα, στα νοτιοανατολικά του νησιού. Αποτελείται 120 μοναδικά μπανγκαλόους με αέρινη και εξωτική διάθεση, που σας προσφέρουν μια ονειρεμένη διαμονή όλες τις ανέσεις.  Ανάμεσα στις υπηρεσίες του ξενοδοχείου θα βρείτε 4 εστιατόρια & μπαρ, πισίνα, spa και γυμναστήριο.
 

 Αεροφωτογραφία του μοναδικού Le Meridien

  • Le Meridien Tahiti, 5*
 Πολυτελές θέρετρο, χτισμένο σε πολυνησιακό στυλ, σε μια παραλία με λευκή άμμο στην περιοχή Punaauia.  Διαθέτει μια εντυπωσιακή πισίνα του, η οποία περηφανεύεται ότι είναι και η μεγαλύτερη του Νότιου Ειρηνικού. Το Le Meridien Tahiti χαρακτηρίζει η παραδοσιακή και αέρινη διακόσμηση, ενώ προσφέρει ποικιλία υπηρεσιών και δραστηριοτήτων ανάμεσα
στις οποίες: 3 εστιατόρια & μπαρ, γήπεδα τένις & πινγκ πονγκ, θαλάσσια σπορ και σχολή καταδύσεων.

Επίσης, η κωπηλασία μέσα στο εκπληκτικό τοπίο θα είναι μια εμπειρία ζωής. ... Είναι σίγουρο ότι θα φύγετε με εκπληκτικές αναμνήσεις και εικόνες