Translate

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Σε ποια επαγγέλματα το σεξ δίνει και παίρνει μεταξύ συναδέλφων;



Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ανάμεσα σε συναδέλφους αναπτύσσεται έντονο ερωτικό φλερτ, το οποίο συχνά καταλήγει σε σχέση. Άλλες πάλι φορές το φλερτ καταλήγει σε σεξ μεταξύ συναδέλφων, το οποίο μάλιστα γίνεται μέσα στον εργασιακό τους χώρο. Διαβάστε έρευνα μεγάλης εταιρίας ευρέσεως εργασίας, η οποία αποκάλυψε σε ποια επαγγέλματα, οι συνάδελφοι κάνουν σεξ μεταξύ τους συχνότερα, ακόμη και στον ίδιο τον χώρο εργασίας τους.

Η έρευνα έγινε στην Αμερική, σε ένα δείγμα που ξεπερνούσε τα 42.000 άτομα και αποκάλυψε πράγματα που ήδη οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι μπορεί και να συμβαίνουν μέσα στο γραφείο, ή γενικότερα στη δουλειά τους. Από την έρευνα προέκυψε επίσης ότι τουλάχιστον 3 στους 10 συνάδελφοι έχουν γνωριστεί, ερωτευτεί και κάνει σεξ στην εργασία τους. Επίσης διαπιστώθηκε ότι τουλάχιστον οι μισοί (50%) έχουν φλερτάρει κάποιον ή κάποια συνάδελφο τους, μέσα στη δουλειά. Σαν χώρο που προτιμούν να κάνουν σεξ οι συνάδελφοι μεταξύ τους στην εργασία τους την πρώτη θέση καταλαμβάνουν οι τουαλέτες, ακολουθούν οι αποθήκες, το ασανσέρ (για ερωτικές περιπτύξεις ολίγων δευτερολέπτων), το κλιμακοστάσιο και τέλος τα ίδια τα γραφεία τους εφόσον οι υπόλοιποι έχουν σχολάσει, ή τα γραφεία είναι κλειστά.

Διαβάστε ποια είναι τα 10 επαγγέλματα που οι συνάδελφοι μεταξύ τους αναπτύσσουν στενές σχέσεις, ή τουλάχιστον το φλερτ κυριαρχεί στη δουλειά τους. Απλά να σας πούμε ότι οι γιατροί αλλά και οι δημοσιογράφοι είναι μέσα στη λίστα.

- Καλλιτέχνες (ηθοποιοί, μουσικοί, χορευτές)

- Σεφ

- Δημοσιογράφοι

- Υπάλληλοι Χρηματιστηρίου

- Υπάλληλοι καθαριότητας και Σεκιούριτι

- Μπάρμεν, μπαργούμεν και σερβιτόροι

- Γιατροί και νοσοκόμοι

- Διευθυντές τροφίμων

- Διαχειριστές βάσης δεδομένων και τεχνικοί υπολογιστών

- Διακοσμητές