Translate

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Και όμως το μέγεθος μετράει.......για ποιές γυναίκες όμως?



Ποιες γυναίκες επιλέγουν τους. προικισμένους άντρες και γιατί;
Συχνά ακούμε και διαβάζουμε ότι στην ουσία το μέγεθος δεν μετράει στο σεξ, ωστόσο νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο «Journal of Sexual Medicine», ήρθε να καταρρεύσει -εν μέρει- το συγκεκριμένο μύθο.

Πιο συγκεκριμένα η ερευνητική ομάδα του πανεπιστημίου  West of Scotland, ζήτησε από 323 φοιτήτριες να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τις σεξουαλικές επαφές τους, τις προτιμήσεις του, το αν και κατά πόσο θεωρούν ότι το μέγεθος του πέους παίζει ρόλο στο σεξ.

Ενώ το 60% δήλωσε ότι το μέγεθος δεν «μετράει», ένα 33,8% των γυναικών δήλωσαν πως προτιμούν τους άντρες με πέος μεγαλύτερο από τον μέσο όρο σε στύση.

Αναλύοντας τα στοιχεία της έρευνας, οι μελετητές παρατήρησαν ότι όσες ήθελαν άντρα με. προσόντα ήταν γυναίκες που είχαν κατά πλειοψηφία περισσότερους κολπικούς οργασμούς!

Η πλειοψηφία των γυναικών έχει περισσότερους κλειτοριδικούς οργασμούς, οπότε και δεν την απασχολεί το μέγεθος.Σε αντίθεση με όσες απολαμβάνουν περισσότερο την κολπική επαφή, όπου και  ένα μεγάλο πέος έχει αυξημένη πιθανότητα να διεγείρει όλο το μήκος του κόλπου και τον τράχηλο της μήτρας.