Translate

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Οι πιο εντυπωσιακές πισίνες στα χιόνια


Περιμένουν τους σκιέρ για χαλάρωση στα ζεστά νερά τους με φόντο χιονισμένες πλαγιές και επιβλητικές κορυφές

Σκαρφαλωμένες σε εκατοντάδες μέτρα υψόμετρο, περιμένουν τους κουρασμένους σκιέρ για χαλάρωση στα ζεστά νερά τους με φόντο χιονισμένες πλαγιές και επιβλητικές κορυφές. Οι καλύτερες πισίνες των βουνών μετατρέπονται σε ζεστό καταφύγιο εκεί όπου οι θερμοκρασίες παραμένουν για μήνες υπό το μηδέν.


Cambrian Hotel, Ελβετία
Συνδυάζει πολυτέλεια και προνομιακή τοποθεσία δίπλα στο χιονοδρομικό στις ελβετικές Άλπεις με το βλέμμα να συναντά πλούσιο χιόνι σε κάθε κατεύθυνση. Hot spot δεν είναι άλλο, από το spa του – ένα από τα κορυφαία στη χώρα – με την εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα.







Hotel Villa Honegg, Ελβετία
Απόλυτη πολυτέλεια και υπέροχη θέα στη λίμνη Λουκέρνη από τα 914 μέτρα υψόμετρο όπου βρίσκεται. Μόλις 23 δωμάτια και spa σε ένα απίθανο ορεινό σκηνικό.








Hotel Portillo, Χιλή
Το διάσημο ξενοδοχείο βρίσκεται στο πιο hot ski resort της χώρας και προσελκύει θαμώνες όλο το χρόνο χάρη στην ειδυλλιακή του τοποθεσία μέσα στα χιόνια. Η θερμοκρασία του νερού της πισίνας ρυθμίζεται από φυσικές γεωθερμικές πηγές.








LeCrans Hotel & Spa, Ελβετία
Η πρώην ταπεινή οικογενειακή πανσιόν είναι σήμερα μια από τις πιο hot διευθύνσεις στις κορυφές των ελβετικών Άλπεων. Δεκαπέντε πολυτελείς σουίτες και διαμερίσματα με βεράντα, τζάκι και τζακούζι, υψηλή γαστρονομία και φυσικά μια από τις πιο πολυφωτογραφημένες εξωτερικές, ορεινές πισίνες στον κόσμο.







Cliff Lodge & Spa, Γιούτα
Σε ένα από τα διασημότερα ξενοδοχεία για λάτρεις του σκι στις ΗΠΑ, το χιόνι είναι ορατό από κάθε γωνιά. Έτσι, μετά τα σλάλομ το τελετουργικό απαιτεί βουτιά στην εξωτερική πισίνα με θέα φυσικά τις χιονισμένες πλαγιές.





Aqua Dome, Tyrol, Αυστρία
Η γεωθερμική πηγή Längenfeld ανακαλύφθηκε τον 16ο αιώνα, αλλά στέρεψε στη δεκαετία του 1960. Το 1997 τέθηκε και πάλι σε λειτουργία και σήμερα τονίζει τον αλπικό χαρακτήρα της πόλης, διαθέτοντας τρεις εξωτερικές πισίνες, που φαίνεται σα να αιωρούνται. Για τους ρομαντικούς, προτείνουμε κολύμπι υπό το φως τους φεγγαριού στο Aqua Dome κάθε Παρασκευή.




Bio-Hotel Stanglwirt Spa, Αυστρία
Η αλπική εκδοχή του ζεν κρύβεται σε μια φάρμα 400 ετών, στους πρόποδες του Wilder Kaiser, στο Kitzbuhel. Ιδανικό φινάλε μετά από μια μέρα στις πίστες του Hahnenkamm, οι βουτιές στη θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα, αφήνοντας το βλέμμα να βυθίζεται στο λευκό του χιονιού.






Alpenroyal Grand Hotel Gourmet & Spa, Ιταλία
Πολυτέλεια και κομψότητα στους Δολομίτες. Κόσμημα του resort δεν είναι άλλη από την εξωτερική πισίνα που είναι σταθερά ζεστή στους 33 βαθμούς Κελσίου. Είναι η μεγαλύτερη εξωτερική πισίνα σε ολόκληρες τις Άλπεις.




Πηγή: www.arttravel.gr