Translate

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Το Raspberry Ketone είναι ένα προϊόν που συμβάλλει στην απώλεια βάρους

 
Το Raspberry Ketone Xtra Caps είναι ένα προϊόν που συμβάλλει στην απώλεια βάρους με ασφαλή και σίγουρα αποτελέσματα. Σύμφωνα με τον Dr.Oz, προκειμένου να πάρετε αρκετή κετόνη για να έχει επίδραση στο σώμα σας, θα πρέπει να καταναλώσετε 41kgr κόκκινα βατόμουρα. Με τις κάψουλες Raspberry Ketone Xtra, είναι επαρκής ποσότητα για να πετύχετε το στόχο σας, τη ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ!

Δράσεις
Ρυθμίζει την αδιπονεκτίνη
Ενισχύει τη λιποδιάλυση
Ενεργοποιεί το μεταβολισμό
Αποτοξινώνει τον οργανισμό

Δοσολογία: Λαμβάνετε δύο κάψουλες ημερησίως, 30 λεπτά πριν από το γεύμα.

 

Raspberry Ketone στην Ελλάδα

Τι είναι το Raspberry Ketone

raspberry-ketoneΤο Raspberry Ketone είναι μια ουσία, ένα ένζυμο, που το βρίσκουμε στα σμέουρα (raspberries). Τα σμέουρα είναι ένα φρούτο που εμφανισιακά μοιάζει πολύ στα βατόμουρα, είναι κόκκινου χρώματος και έχουν έντονο φρουτώδες, γλυκό άρωμα. Το άρωμά τους αυτό το οφείλουν τα σμέουρα στο ένζυμο Raspberry Ketone. Η ένωση αυτή είναι που αποπνέει αυτή τη γλυκιά μυρωδιά, την οποία έχουν χαρίσει σε πολλά αρώματα και καλλυντικά τα σμέουρα.
Πιο συγκεκριμένα και με μεγαλύτερη ακρίβεια, μια ποσότητα του ενός περίπου κιλού σμέουρων μπορεί να δώσει από μόλις 1 mg έως το πολύ 4 mg Raspberry Ketones. Οι κετόνες λοιπόν που εξάγονται από τα σμέουρα, και που χαρίζουν το ιδιαίτερο αυτό άρωμά τους, είναι πάρα πολύ μικρής ποσότητας και γι’αυτόν τον λόγο θεωρείται πολύ ιδιαίτερη ουσία και κοστολογείται αναλόγως. Αναφερόμαστε λοιπόν σε μια από τις ακριβότερες ουσίες της κοσμετολογίας.

 Χρήση του Raspberry Ketone

Όπως προαναφέραμε, τα σμέουρα, χαρίζουν το πολύτιμο αυτό ένζυμό τους και την ιδιαίτερη μυρωδιά τους για την κατασκευή αρωμάτων και λοιπών καλλυντικών. Πολλές φορές ακόμα και σε κρέμες και προϊόντα περιποίησης χρησιμοποιούνται τα Raspberry Ketones για να αρωματίσουν ευχάριστα το προϊόν.
raspberry ketone αδυνατισμαΗ κυριότερη όμως χρήση τους δεν είναι αυτή.
Εκτός όμως από τον χώρο της κοσμετολογίας που χρησιμοποιείται το Raspberry Ketone δευτερευόντος, χρησιμοποιείται και σε διάφορα συμπληρώματα διατροφής με σκοπό την απώλεια βάρους, όπως είναι και το ομώνυμο συμπλήρωμα Raspberry Ketone Plus, που είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα με κετόνες.

 Raspberry Ketone και αδυνάτισμα

Έρευνες που έχουν διεξαχθεί παρουσιάζουν εξαιρετικά αποτελέσματα των Raspberry Ketones σχετικά με τη διαδικασία απώλειας βάρους και απώλειας πόντων.
Έρευνες Ιαπώνων επιστημόνων ερευνητών που έγιναν σε σχέση με τη δομή και σύσταση του Raspberry Ketone κατέληξαν στο εκπληκτικό συμπέρασμα πως μοιάζει με την αδρεναλίνη και την εφεδρίνη. Οι έρευνες αυτές έλαβαν χώρα το 2005 και έγιναν πάνω σε ποντίκια, τα οποία όπως διαπιστώθηκε, εάν τρέφονταν με λιπαρές τροφές αλλά λάμβαναν και ποσότητα Raspberry Ketone, δεν παρουσίαζαν τόσο μεγάλη αύξηση βάρους όπως τα άλλα ποντίκια που δεν λάμβαναν Raspberry Ketone.
Είναι λοιπόν γεγονός πως τα Raspberry Ketones, οι κετόνες δηλαδή που περιέχονται μέσα στα κόκκινα σμέουρα, είναι ένα προϊόν της φύσης με σαφείς αδυνατιστικές ιδιότητες. Παρουσιάζουν την ικανότητα να μπορούν να περιορίσουν το διαρκές αίσθημα της πείνας, με αποτέλεσμα την κατανάλωση σημαντικά μικρότερης ποσότητας τροφής ημερησίως και μάλιστα χωρίς παρενέργειες και δυσάρεστες για τον οργανισμό επιπτώσεις.δεν επιβαρύνει καθόλου τον οργανισμό, ενώ αντιθέτωςπροσφέρει και πολλέ βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Σύμφωνα μάλιστα με τον Dr. Oz, όπως βεβαιώνει μετά από μια σειρά ερευνών που διεξήγαγε, το ένζυμο Raspberry Ketone είναι πολύ δραστικό σε σχέση με το αδυνάτισμα και με άμεσα ορατά αποτελέσματα.
Ειδικά στην περίπτωση που η λήψη των Raspberry Ketones θα συνδυαστεί και με κάποιο διατροφικό πρόγραμμα και σωματική άσκηση, τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά και πολύ γρήγορα.

 Θετικές επιδράσεις του Raspberry Ketone στον οργανισμό

  • Είναι 100% φυσικό προϊόν.
  • Ενισχύει την διαδικασία απώλειας βάρους.
  • Έχει άμεσα αποτελέσματα.
  • Κατευνάζει το διαρκές αίσθημα πείνας με αποτέλεσμα μικρότερη κατανάλωση τροφής ημερησίως.
  • Έχει πολύ έντονη αντιοξειδωτική δράση.
  • Δεν ενέχει κίνδυνο για τον οργανισμό.
  • Δεν παρουσιάζει παρενέργειες.
  • Τονώνει τον μεταβολισμό.
  • Αυξάνει την παραγωγή της ορμόνης πρωτεΐνης Adinopectin.
  • Μειώνει δραστικά την ποσότητα του λίπους που απορροφάται από τον οργανισμό και αποθηκεύεται στο σώμα.
  • Αναστέλλει την συνεχή αύξηση των λιπωδών ιστών στον οργανισμό.
  • Προφυλάσσει από εμφάνιση διαβήτη τύπου Β.
  • Προστατεύει από ασθένειες όπως πλάκα στις αρτηρίες.
 Τι είναι το Raspberry Ketone Plus
αγορά raspberry ketone plusΤο Raspberry Ketone Plus είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που στοχεύει στο αδυνάτισμα και χρησιμοποιεί την εκπληκτική ιδιότητα των σμέουρων σε συνδυασμό με άλλα πολύ γνωστά για την αδυνατιστική δράση τους συστατικά.
Ο συνδυασμός του Raspberry Ketone με το Grapefruit, το πράσινο τσάι, το μηλόξυδο και ένα άλλο φρούτο  υπερ-τροφή (superfood) όπως το Acai Berry, χαρίζει στο Raspberry Ketone Plus τις μοναδικές ευεργετικές του ιδιότητες και την έντονη αδυνατιστική του δράση.
Το Raspberry Ketone Plus είναι ένα προϊόν με 100% φυσικά συστατικά και καθόλου παρενέργειες για τον οργανισμό. Συνδυάζει όλα τα ευεργετικά συστατικά και τις ιδιότητες όλων των υπερ-τροφών που περιέχει και παρέχει εντυπωσιακά αποτελέσματα και γρήγορη και ασφαλή απώλεια κιλών.


Προσοχή – Απάτη με Raspberry Ketone

Λόγω της τεράστιας απήχησης του Raspberry Ketone παγκοσμίως, αρκετοί θέλησαν να εκμπεταλλευτούν προς όφελος τους την δημοσιότητα, πουλώντας “μαϊμού” προϊόντα Raspberry Ketone. Να είστε προσεκτικοί στις αγορές σας.
Το Raspberry Ketone Plus πρόκειται για ένα 100% γνήσιο προϊόν με Raspberry Ketone