Translate

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Καλλυντικά απο την φύση online

http://www.nature1.gr/eshop/frontida-omorfias/fisika-kallyntika/snake-lift-face-cream-50ml-with-lifting-effect-botox-like-and-tripetides-synake-and-pepha-tight.html


Ανακαλύψτε καλλυντικά online στο www.euexia.gr
Πλούσια συλλογή φυσικών καλλυντικών σε φθηνές τιμές για να επιλέξετε

Με τον όρο φυτικά καλλυντικά εννοούμε τα καλλυντικά προϊόντα στα οποία δεν έχει γίνει προσθήκη χημικών ουσιών που δρουν συνήθως βλαβερά και ως προς το περιβάλλον αλλά και ως προς το δέρμα μας.
Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι τα φυσικά προϊόντα καλλυντικών ΔΕΝ είναι δοκιμασμένα πάνω σε ζώα και αυτό αποτελεί ένα σοβαρό και σημαντικό προνόμιο. 
Ο κύριος και βασικότερος λόγος που οι βιομηχανίες καλλυντικών (που εξάγουν  κυρίως καλλυντικά με χημικές συνθέσεις όπως είναι κατά κύριο λόγο τα εμπορικά καλλυντικά που όλοι γνωρίζουμε) είναι πολύ περισσότερες από εκείνες που ανήκουν στην κατηγορία των φυτικών καλλυντικών είναι γιατί για να δημιουργηθούν τέτοια φυσικά προϊόντα χρειάζεται σκληρή εργασία ως προς την ανεύρεση των πρώτων υλών που καμιά φορά τυχαίνει να είναι σπάνια βότανα, φυτά ή θαλάσσια εκχυλίσματα, στη συνέχεια φυσική και βιολογική επεξεργασία αυτών των υλών με σκοπό τη δημιουργία καλλυντικών. Εν αντιθέση τα χημικά καλλυντικά είναι κατασκευασμένα με εργαστηριακές πρώτες ύλες και έκδοχα τα οποία μπορούν εύκολα να δημιουργηθούν και να παραχθούν από την επιστημονική ομάδα της κάθε εταιρείας καλλυντικών.
Τα τελευταία έτη γενικότερα έχει παρατηρηθεί μία τάση των ανθρώπων προς ό,τι βιολογικό που συνεπάγεται με τον μη κίνδυνο του οργανισμού μας καταναλώνοντας ή ερχόμενοι σε επαφή με τέτοια προϊόντα.
Αυτό σίγουρα ισχύει γιατί θα ήταν παράλογο να θέτουμε σε οποιοδήποτε κίνδυνο τον ίδιο μας τον εαυτό φέρνοντας σε επαφή με το δέρμα μας μη ελεγμένες ουσίες με χημικά παράγωγα και άγνωστα έκδοχα μόνο και μόνο επειδή τυχαίνει να μας προσελκύει μια φανταχτερή συσκευασία ή ένα αρκετά επώνυμο όνομα.
Εξάλλου γνωρίζουμε αρκετά παραδείγματα γνωστών και αρκετά επώνυμων εταιρειών που μηνύθηκαν κατά καιρούς από ανθρώπους που μετά τη χρήση των  προϊόντων αυτών παρουσίασαν είτε δερματικές βλάβες είτε γενικότερες ανεπιθύμητες παρενέργειες.
Συνεπώς αναμφίβολα καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως ότι είναι πιο κοντά στη φύση και στον ανθρώπινο οργανισμό είναι σίγουρα πιο ασφαλές και πιο αποτελεσματικό χωρίς άμεσες ή έμεσες συνέπειες!

 Για περισσότερα κάντε κλικ εδώ