Translate

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Φυσικά καλλυντικά με λάδι ελιάς και το Ελαιόλαδο

Λάδι ελιάς. Ένα διαχρονικό καλλυντικό

Ένα διαχρονικό καλλυντικό.

Βιολογικοί οροί προσώπου - σώματος με βάση το λάδι ελιάς

  ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ


Μπορείτε να αλείψετε  με ελαιόλαδο  τα μαλλιά  ή  το δέρμα σας .Αυτό θα τα ωφελήσει ,θα τα  προστατέψει  από την ξηρότητα  και θα βελτιώσει  την υφή  του δέρματος .Μετά από ένα  ολοκληρωμένο  μανικιούρ μπορείτε να κάνετε  μασάζ με  μικρές κυκλικές κινήσεις  στα επωνύχια  καθώς και σε όλο το σώμα του νυχιού.
Για χείλη που έχουν  αφυδατωθεί  μπορείτε να τα  ενυδατώσετε  το  βράδυ πριν την κατάκλιση με λίγο ελαιόλαδο κάνοντας απαλές μαλάξεις. Αυτό θα τα θρέψει  και το πρωί θα έχετε μεταξένια  χείλη .Έχετε μακιγιαριστεί και συνειδητοποιείτε  ότι δεν έχετε γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ ; Kανένα πρόβλημα!! Φτιάξτε ένα μείγμα ελαίων από ίσα μέρη έλαιο αμυγδάλου και ελαιόλαδο  για ένα τέλειο ντεμακιγιάζ, αλλά και  για  θρέψη των βλεφαρίδων. Στα μάτια, αφού πρώτα  έχει απορροφηθεί η ενυδατική κρέμα ματιών, μπορείτε να βάλετε στα ακροδάχτυλα σας λίγο ελαιόλαδο και να κάνετε κυκλικές μαλάξεις σχήματος <οκτώ> στον έξω κανθό των ματιών, δηλαδή στις πλαϊνές ακτινωτές ρυτίδες έκφρασης.
Μπορείτε να αναμείξετε  50 ml λάδι ελιάς  και 50 ml  δαφνέλαιο. Το μείγμα αυτό εφαρμόστε το  στα μαλλιά σας  πριν το λούσιμο, τυλίξτε με μια ζεστή πετσέτα  και αφήστε να ενεργήσει  για περίπου μισή ώρα. Αν οι ρίζες των μαλλιών σας είναι λιπαρές ,τότε εφαρμόστε το μείγμα μόνο στις άκρες των μαλλιών .Έπειτα λουστείτε κανονικά. Αυτήν τη  μάσκα μπορείτε να την κάνετε μια φορά την εβδομάδα  ειδικά σε περιόδους που νιώθετε ότι τα μαλλιά σας χρειάζονται τόνωση και ενδυνάμωση.

Περιποίηση Προσώπου με υψηλής ποιότητος καλλυντικά από λάδι ελιάς
Χαρίζει στο πρόσωπό σας τη λάμψη που πάντα ονειρεύεστε! το δικό μας ελιξίριο.

Γνωρίστε την Αντιρυτιδική κρέμα Ματιών από Λάδι Ελιάς  , το Απολεπιστικό Σώματος από ελαιόλαδο, το Απαλό Γαλάκτωμα Καθαρισμού Βιολογικό Λάδι Ελιάς,
το .......

 Για περισσότερα κάντε κλικ εδώ